Witam! Szukam kogoś kto wypełni pustkę w moim do bólu dobrym serduchu. Przede wszystkim szukam dziewczyny szczerej, nie zakłamanej, której będę w stanie zaufać. Szukam kogoś, kto poświeci dla mnie swój wolny czas, czerpiąc z niego jak najwięcej wspaniałych chwil spędzonych razem, budując fundament naszego związku opartego na zaufaniu i wspieraniu siebie wzajemnie na dobre i na złe. Spotkajmy się w realu poznając się bliżej. Mam nadzieje ze znajdziemy wspólny język :) Przecież nie ma nic do stracenia, a zyskać możemy to o czym każdy marzy całe życie, szczęście! :) Jestem otwarty na propozycje. Więcej o mnie sie dowiesz pisząc priv. Rąsia drogie panie! :)
lista tematów
Szukam drugiej połówki. Dobrej, szczerej, prawdziwej i pogodnej kobitki.
Konto usunięte: Witam! Szukam kogoś kto wypełni pustkę w moim do bólu dobrym serduchu. Przede wszystkim szukam dziewczyny szczerej, nie zakłamanej, której będę w stanie zaufać. Szukam kogoś, kto poświeci dla mnie swój wolny czas, czerpiąc z niego jak najwięcej wspaniałych chwil spędzonych razem, budując fundament naszego związku opartego na zaufaniu i wspieraniu siebie wzajemnie na dobre i na złe. Spotkajmy się w realu poznając się bliżej. Mam nadzieje ze znajdziemy wspólny język :) Przecież nie ma nic do stracenia, a zyskać możemy to o czym każdy marzy całe życie, szczęście! :) Jestem otwarty na propozycje. Więcej o mnie sie dowiesz pisząc priv. Rąsia drogie panie! :)
jak sama nazwa portalu wskazuje, tematem przewodni tutaj są zdjęcia, proponuję dodać na profil jedną bądź więcej fotek, wówczas szanse na odzew zwiększą sie. Dodatkowym atutem będzie uzupełnienie profilu o dodatkowe informacje, które widzą inni po wejściu na profil a których u Ciebie brak:
Pozdrawiam i życzę powodzenia. :)