Jestem tutaj z ciekawości ale nigdy stąd nie chcę mieć faceta bo szkoda gadać prawdziwy facet nie jest na takich portalach i nie ma problemu z poznaniem kobiety normalny facet i też tyczy się to do kobiet że tu tylko łatwy sex jest i nic więcej pozdrawiam
lista tematów
Z ciekawości tu strona 1 z 2
A dlaczego nie ?? Dla mnie tez zdrowie to priorytet. Mam kolezanke, która zaraziła sie WZW od faceta , bo "nie wymagała badañ zanim zaczęła z nim poważnie rizmawiać". Dla mnie sex z przypadkową osobą jest lekkomyślnością i igraniem ze zdrowiem
Z postacią którą wykreowała na pewno. To jak ze sklepem do którego wszedłem i mi się nie spodobał,więcej tam nie idę. Pani Monia ciekawość zaspokoiła i co ? Czeka aż pojawi się nowy asortyment ,pomimo zapewnień ,że w takich miejscach zapewne nigdy go nie będzie. To jest ironia. A zdrowie posłużyło jako przykład jedynie.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Doskonale zrozumiałam Twój przekaz- to z jakiego powodu tu jest to juz nie nam wnikać i ironizować 😉
Pewnie tak samo ją odbierasz ,a wzmianki o zdrowiu faktycznie można się było czepić.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.