PacyLeK
PacyLeK
  12 kwietnia 2019 (pierwszy post)

Cześć wszystkim nieznajomym , piszę tutaj bo kiedy się piszę do kogoś zazwyczaj nie ma odzewu , a więc żeby udowodnić niedowiarkom że się da tylko trzeba trochę odwagi w sobie żeby wylecieć z takim tematem , szukam jakieś fajnej dziewczyny do poznania , która chce pogadać nie mówię tutaj odrazu o nie wiadomo czym , chodzi mi że jeżeli będziesz chciała to możemy nawiązać długą znajomość lub coś więcej , jak.kazdy człowiek mam wady i zalety dużo też zmieniłem w sobie , jestem opanowanym człowiekiem , lecz też można mnie wyprowadzić z równowagi ale ciężko psychicznie już udowodniłem że nigdy się.nie poddaję i gnam do przodu , potrafiłem odrzucić alkohol i gandzie jedyny minus to papierosy 😋 ale znając życie wszytko jest do ogarnięcia gdy się ma chęci i się czegoś chcę dla ciebie było by łatwiej , nie będę tutaj się rozpisywał bo za dużo to nie zdrowo 😂 lepiej zostawić trochę najpóźniej wiadomo . Na hejty mam wyrabane po całości , gdyż to one motywują nas do działania i udowodnienia sobie że się da , a na koniec niedowiarkom zrzednie mina 😉 , dobra dzięki za przeczytanie szanuje twoje zdanie i czekam na ciebie . Kto nie próbuje nie pije szampana 🙂 tak więc pozdrowienia i miłego dnia 😆😀 Siema .

PacyLeK
PacyLeK
  12 kwietnia 2019

Pamiętaj o jednym nie oceniam cię po zdjęciach , więc ty też bądź lojalna i spójrz z innej strony 😜

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.