Tak przeglądam profile kobiet i czytam komentarze panów. I wystarczy kawałek gołego ciała, piersi czy pupy i ślinicie się jak Rex na szynkę . Czy aż tak nisko upadliście, że tylko tyle wam wystarczy do szczęscia ? I dziwić sie , że wciąż jesteście singlami
Czy facetom tylko tyle wystarczy ? strona 1 z 2
Ty na widok przystojnego faceta tak nie masz ? Czy może zazdrościsz że te co mają co pokazać są adorowane a te które nie muszą się zadowolić niczym ?
Celem KAŻDEGO gatunku na ziemi jest przekazywanie genów i utrzymanie gatunku przy życiu z naturą nawet nie ma co walczyć. To czy ktoś jest z kimś czy nie jest to już zależy od indywidualnego podejścia danego człowieka. Bo nawet ci co kogoś mają zdradzają albo przynajmniej romansują na boku....
Często słyszę, że jestem £afna, podobam się facetom, co nie oznacza, że muszę publicznie pokazywać moje walory. Dla mnie to akt desperacji , żeby przyciągać uwage nagością. Oczywiście, że też zwracam uwagę na facetów, ale dla mnie jest ważniejszę, czy jest mądry , niż to czy jest piękny. Co mi z takich genów, skoro w głowie siano ?
Jeśli przeglądasz to pewnie zauważyłaś ten sam fenomen co i ja. Przewijasz zdjęcia kobiet. Co widzisz? Cycki. Cycki. Dupa. Cycki. Dupa. Dupa. Cycki. Równie dobrze ja mogę sformułować zarzut w waszą stronę - czy kobieta w XXI wieku tylko tyle ma do zaprezentowania? A może odważna ekspozycja ciała okazała się opłacalna, bo kobieta lubi podbudować sobie w głowie samą siebie czytając zaślinionych? Gdy przewijam sobie zdjęcia na stronie głównej to czuję się jakbym przeglądał ogłoszenia towarzyskie, lecz z niedowierzaniem patrząc w adres stwierdzam, że to wciąż fotka.pl. Co Ty na to, niosąca światłość?
"Dupa, dupa.Cycki, cycki..". Rozmieszyleś mnie do łez. 👌😂😂
To w burkach zdjęcia mają sobie robić...nie obnażają się całe zostawiają trochę miejsca dla wyobraźni.
To myślisz ze skoro ładny to od razu TĘPY ładni też są mądrzy. Już to widzę jak wybierasz na ojca swoich dzieci jakiegoś brzydala ...kobieta szuka samca ALFA i zawsze patrzy na to jak on wygląda i jak z połączenia samej siebie i niego będą dzieci wyglądać.
I meczyk albo rozgrywka w WoT XD
Można sie ubrac kobieco i ładnie, a mozna sie ubrać jak prostytutka, żeby się wyróżnic. Za za bardzo się szanuję zeby kazdemu cycki pokazywać. Ja na ojca moich dzieci wybrałam faceta o przecietnej urodzie i dobrym sercu ( niestety juz go nie ma )
Pisząc tutaj z facetami zauważyłam , ze ci przystojniejsi to okropne narcyzy i widzą tylko czubek nosa. Wrzucają zdjecia z siłowni żeby im bić bravo i tyle
Eh szkoda gadac tak czy owak widac ze masz z tym problem i musisz z tym niestety zyc. Swiat jest jaki jest szkoda zamartwiac sie czyms takim bo latwo przez taki brak dystansu stac sie gorszym człowiekiem. Tyle w temacie.
A kto powiedział , że tylko tyle nam wystarczy ?? To was drogie panie tylko na tyle stać w desperackim poszukiwaniu sponsora bądź dowartościowania własnej osoby , a wasz materializm znacznie wyparł rozumne myślenie i pozostała tylko żądza pieniądza .
Ale zobacz ile glosów i komentarzy maja kobitki z wyexponowanymi walorami, a ile te ubrane kobieco, ale subtelnie i z klasą. Wystarczy kawalek i cycka i od razu teksty "lizałbym" , "ruchałbym" "moge zasponsorowac"...a moze masz racje : swój do swojego ciągnie 😜
No cóż niestety niektórym facetom niewiele wystarcza aby zacząć się podlizywać , ale kobietom nic po takich , ponieważ to są tkz. wielostrzałowcy , czyli piszą komentarze niemal co drugiej kobiecie ten sam komplement :P . Generalnie i tak sporo mężczyzn już udało się po rozum do głowy i zbytnio nie angażują się mocno ani w wiadomościach tekstowych , a tym bardziej w kokietowanie pań i bardzo dobrze robią , gdyż tak jak mówisz niewiasty mają masę komplementów , a facet nawet jak jest bardzo atrakcyjny to ciężko mu cokolwiek od kobiety dostać , tak więc ile będzie zaangażowania z jednej strony to tyle będzie z drugiej , bo dlaczego miałoby być inaczej ??