Calineczka3
Calineczka3
  6 kwietnia 2019 (pierwszy post)

Tak przeglądam profile kobiet i czytam komentarze panów. I wystarczy kawałek gołego ciała, piersi czy pupy i ślinicie się jak Rex na szynkę . Czy aż tak nisko upadliście, że tylko tyle wam wystarczy do szczęscia ? I dziwić sie , że wciąż jesteście singlami

GRADEK83
GRADEK83
  6 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: I wystarczy kawałek gołego ciała, piersi czy pupy i ślinicie się jak Rex na szynkę

Ty na widok przystojnego faceta tak nie masz ? Czy może zazdrościsz że te co mają co pokazać są adorowane a te które nie muszą się zadowolić niczym ?
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy aż tak nisko upadliście, że tylko tyle wam wystarczy do szczęscia

Celem KAŻDEGO gatunku na ziemi jest przekazywanie genów i utrzymanie gatunku przy życiu z naturą nawet nie ma co walczyć.
Konto usunięte
Konto usunięte: I dziwić sie , że wciąż jesteście singlami
To czy ktoś jest z kimś czy nie jest to już zależy od indywidualnego podejścia danego człowieka. Bo nawet ci co kogoś mają zdradzają albo przynajmniej romansują na boku....
Calineczka3
Calineczka3
  6 kwietnia 2019

Często słyszę, że jestem £afna, podobam się facetom, co nie oznacza, że muszę publicznie pokazywać moje walory. Dla mnie to akt desperacji , żeby przyciągać uwage nagością. Oczywiście, że też zwracam uwagę na facetów, ale dla mnie jest ważniejszę, czy jest mądry , niż to czy jest piękny. Co mi z takich genów, skoro w głowie siano ?

Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  6 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak przeglądam profile kobiet

Jeśli przeglądasz to pewnie zauważyłaś ten sam fenomen co i ja. Przewijasz zdjęcia kobiet. Co widzisz? Cycki. Cycki. Dupa. Cycki. Dupa. Dupa. Cycki. Równie dobrze ja mogę sformułować zarzut w waszą stronę - czy kobieta w XXI wieku tylko tyle ma do zaprezentowania? A może odważna ekspozycja ciała okazała się opłacalna, bo kobieta lubi podbudować sobie w głowie samą siebie czytając zaślinionych? Gdy przewijam sobie zdjęcia na stronie głównej to czuję się jakbym przeglądał ogłoszenia towarzyskie, lecz z niedowierzaniem patrząc w adres stwierdzam, że to wciąż fotka.pl. Co Ty na to, niosąca światłość?
Podejmujesz wyzwanie?
Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  6 kwietnia 2019
Eldim
Eldim: Calineczka3: Tak przeglądam profile kobiet Jeśli przeglądasz to pewnie zauważyłaś ten sam fenomen co i ja. Przewijasz zdjęcia kobiet. Co widzisz? Cycki. Cycki. Dupa. Cycki. Dupa. Dupa. Cycki. Równie dobrze ja mogę sformułować zarzut w waszą stronę - czy kobieta w XXI wieku tylko tyle ma do zaprezentowania? A może odważna ekspozycja ciała okazała się opłacalna, bo kobieta lubi podbudować sobie w głowie samą siebie czytając zaślinionych? Gdy przewijam sobie zdjęcia na stronie głównej to czuję się jakbym przeglądał ogłoszenia towarzyskie, lecz z niedowierzaniem patrząc w adres stwierdzam, że to wciąż fotka.pl. Co Ty na to, niosąca światłość?

"Dupa, dupa.Cycki, cycki..". Rozmieszyleś mnie do łez. 👌😂😂
Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  6 kwietnia 2019

Nie do końca zdaje sobie sprawę czym, lecz bardzo mi miło. Śmiech to zdrowie d83dde03

Podejmujesz wyzwanie?
Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  6 kwietnia 2019
Eldim
Eldim: Nie do końca zdaje sobie sprawę czym, lecz bardzo mi miło. Śmiech to zdrowie

Bo niebanalnie zabrzmiało. ☺
Mruczyslaw
Mruczyslaw
  6 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy aż tak nisko upadliście, że tylko tyle wam wystarczy do szczęscia ?

Jeszcze tylko piwo i więcej nie trzeba.
GRADEK83
GRADEK83
  6 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Dla mnie to akt desperacji , żeby przyciągać uwage nagością

To w burkach zdjęcia mają sobie robić...nie obnażają się całe zostawiają trochę miejsca dla wyobraźni.
Konto usunięte
Konto usunięte: czy jest mądry , niż to czy jest piękny. Co mi z takich genów, skoro w głowie siano ?

To myślisz ze skoro ładny to od razu TĘPY ładni też są mądrzy. Już to widzę jak wybierasz na ojca swoich dzieci jakiegoś brzydala ...kobieta szuka samca ALFA i zawsze patrzy na to jak on wygląda i jak z połączenia samej siebie i niego będą dzieci wyglądać.
Mruczyslaw
Mruczyslaw: Jeszcze tylko piwo i więcej nie trzeba.

I meczyk albo rozgrywka w WoT XD
Calineczka3
Calineczka3
  6 kwietnia 2019

Można sie ubrac kobieco i ładnie, a mozna sie ubrać jak prostytutka, żeby się wyróżnic. Za za bardzo się szanuję zeby kazdemu cycki pokazywać. Ja na ojca moich dzieci wybrałam faceta o przecietnej urodzie i dobrym sercu ( niestety juz go nie ma )
Pisząc tutaj z facetami zauważyłam , ze ci przystojniejsi to okropne narcyzy i widzą tylko czubek nosa. Wrzucają zdjecia z siłowni żeby im bić bravo i tyle

GRADEK83
GRADEK83
  7 kwietnia 2019

Eh szkoda gadac tak czy owak widac ze masz z tym problem i musisz z tym niestety zyc. Swiat jest jaki jest szkoda zamartwiac sie czyms takim bo latwo przez taki brak dystansu stac sie gorszym człowiekiem. Tyle w temacie.

Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  7 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Eh szkoda gadac tak czy owak widac ze masz z tym problem i musisz z tym niestety zyc. Swiat jest jaki jest szkoda zamartwiac sie czyms takim bo latwo przez taki brak dystansu stac sie gorszym człowiekiem. Tyle w temacie.

Gorszym ???? 😱😂😂😂
GhostRider888
GhostRider888
  7 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak przeglądam profile kobiet i czytam komentarze panów. I wystarczy kawałek gołego ciała, piersi czy pupy i ślinicie się jak Rex na szynkę . Czy aż tak nisko upadliście, że tylko tyle wam wystarczy do szczęscia ? I dziwić sie , że wciąż jesteście singlami

A kto powiedział , że tylko tyle nam wystarczy ?? To was drogie panie tylko na tyle stać w desperackim poszukiwaniu sponsora bądź dowartościowania własnej osoby , a wasz materializm znacznie wyparł rozumne myślenie i pozostała tylko żądza pieniądza .
Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  7 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Calineczka3: Tak przeglądam profile kobiet i czytam komentarze panów. I wystarczy kawałek gołego ciała, piersi czy pupy i ślinicie się jak Rex na szynkę . Czy aż tak nisko upadliście, że tylko tyle wam wystarczy do szczęscia ? I dziwić sie , że wciąż jesteście singlami A kto powiedział , że tylko tyle nam wystarczy ?? To was drogie panie tylko na tyle stać w desperackim poszukiwaniu sponsora bądź dowartościowania własnej osoby , a wasz materializm znacznie wyparł rozumne myślenie i pozostała tylko żądza pieniądza .

Ale zobacz ile glosów i komentarzy maja kobitki z wyexponowanymi walorami, a ile te ubrane kobieco, ale subtelnie i z klasą. Wystarczy kawalek i cycka i od razu teksty "lizałbym" , "ruchałbym" "moge zasponsorowac"...a moze masz racje : swój do swojego ciągnie 😜
GhostRider888
GhostRider888
  7 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale zobacz ile glosów i komentarzy maja kobitki z wyexponowanymi walorami, a ile te ubrane kobieco, ale subtelnie i z klasą. Wystarczy kawalek i cycka i od razu teksty "lizałbym" , "ruchałbym" "moge zasponsorowac"...a moze masz racje : swój do swojego ciągnie 😜

No cóż niestety niektórym facetom niewiele wystarcza aby zacząć się podlizywać , ale kobietom nic po takich , ponieważ to są tkz. wielostrzałowcy , czyli piszą komentarze niemal co drugiej kobiecie ten sam komplement :P . Generalnie i tak sporo mężczyzn już udało się po rozum do głowy i zbytnio nie angażują się mocno ani w wiadomościach tekstowych , a tym bardziej w kokietowanie pań i bardzo dobrze robią , gdyż tak jak mówisz niewiasty mają masę komplementów , a facet nawet jak jest bardzo atrakcyjny to ciężko mu cokolwiek od kobiety dostać , tak więc ile będzie zaangażowania z jednej strony to tyle będzie z drugiej , bo dlaczego miałoby być inaczej ??
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.