Adam30GD
Adam30GD
  21 stycznia 2019 (pierwszy post)

Graniczy z cudem? Co się ostatnio dzieje z tymi dziewczynami? Dają "serce" po czym nie odpisują albo nawet dodają do czarnej listy! Dziewczyny, czy serio hajs i wygląd ważniejszy od tego jaki jest w środku? Jaki ma charakter? Same gadacie, że facet to wzrokowiec i patrzy gdzie tu tylko zaruchac... A wy? Wygląd, hajs a później biegniecie do łóżka i płacz, że facet taki i taki... Nie żebym się żalił czy coś ale same sobie jesteście temu winne... Skąd wiem? Bo mam już 32 lata i swój bagaż...

Reputacja: -635 | BluzgometrTM: 1
Owad
  21 stycznia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Graniczy z cudem?
Raczej tak.
Konto usunięte
Konto usunięte: Dają "serce" po czym nie odpisują albo nawet dodają do czarnej listy!
Wydaje mi się że dają tylko dlatego Serca żeby być i wyłącznie wysoko w Rankingu i na odpisywaniu i mniej zależy, jeżeli ktoś nachalnie piszę do dodają wtedy do Czarnej listy.

A co do reszty posta to tak jest jak napisałeś.
HardStyled83ddd0a
Adam30GD
Adam30GD
  21 stycznia 2019

No tak jest, że daje jednej serce a ona mi.. Piszę do niej i ciach... Czarna lista. Tyczy się to też nawet jak nic nie da tylko zobaczy profil i znowu... Czarna lista.... Koszmar. I weź tu poznaj kogoś.. Tu jest na tyle szansa tak jakby że pozna z charakteru.. A na żywo? Podejdziesz to powie "weź sspier.." i po temacie...

Reputacja: -635 | BluzgometrTM: 1
Owad
  21 stycznia 2019
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: na żywo?

Poznałem tu wiele osób stąd na żywo w realu, ale powiem że to były lata 2008 - 2010.
Od tego czasu i przez te kilka lat nie poznałem nikogo w real, jedynie tylko virtual utrzymuję kontakt z trzema fajnymi osobami na kamerkach, nic więcej.
HardStyled83ddd0a
Synapse
Synapse
  22 stycznia 2019

Od zalania dziejów dziewczyny chcą się podobać facetom i samym sobie, coraz odważniej to robią bo takie czasy nastały że faceci coraz wybredniejsi to i dziewczęta coraz więcej i chętniej pokazują ale gdzieś po drodze coś się psuje i wypacza i stąd moim zdaniem dziewczyny nie chcą mieć kontaktu z nami. Mam wiele przemyśleń ale chętnie poczytam czyjeś inne jak wodzicie to🤔

selgros1987
selgros1987
  22 stycznia 2019

To jest smutne ale prawdziwe... ale ok. 70% kobiet. Nie które kobiety nie mają pasje i zainteresowania czyli żadnych marzeń, celów, zainteresowań czy pasji. Tylko bawiąc się uczuciami. d83dde02
Mają pasje to:
- Dziecko
- mieszkanie
- samochód
- wysportowana sylwetka
- duży majątek

Synapse
Synapse
  22 stycznia 2019

Dużo dziewczyn gra niedostępne, zimne i olewcze, wierzę że w każdej jest coś co ją zachęci do kontaktu z facetem ale co to jest to nikt nie wie 😋 ot taki punkt zaciekawienia kimś :). Ja poznałem sporo dziewczyn wirtualnie, z dwoma byłem w związku nawet i moim zdaniem bardzo trudno jest przełamać się przez tą barierę niechęci kobiet do kontaktu. Subtelnie podejść i wyrozumiale, dość na luzie i po prostu szczerze, bez niepotrzebnego spinania się a część dziewczyn może to docenić i po prostu może być ciekawa znajomość😏 Już mój znajomy pokazał mi tą część kobiet co nie chciały kontaktu a potem same pisały czy pokazywały to i owo:) Sam strasznie nie lubię tych początków znajomości bo to jest jak chodzenie między minami a znam siebie na tyle że nieźle wypadam w roli kumpla co można wiele rzeczy zrobić 😋, byle by się osoby do siebie przekonały:)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.