Stwierdzenie tyczy się dziewczyn co mają biust minimum C i więcej, więc i też takie zapraszam dziewczyny tutaj do dyskusji :) Temat ma cel humorystyczny także proszę bez spiny :D
lista tematów
Kto ma cycki ten ma władzę !
A bierzesz też pod uwagę takie które mają więcej niż 20 lat (takie też istnieją)i z czasem między piersiami nie ujrzysz wisiorka tylko pępek ?
Rozumię że wolisz duże. C są cudowne ale B bardzo fajne też.
Chyba w tym wieku się nie myśli o takich problemach.
Żeby was obu pogodzić to przyznaję jak moja się bawi wisiorkiem pomiędzy swoimi B-B to też ma władzę nade mną.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
DyktatorMody: ASZABENE: właścicielem ów wisiorka.
Co masz na myśli? Jak sobie kupi wisiorek to jest właścicielką, jak dostanie to też jest właścicielką. Chyba wisiorków się nie leasinguje.
Oj Rysiu myślałem żeś Ty bardziej kumaty . Zamień pierwszą literę W na P i powinno nabrać sensu (oczywiście w słowie WISIOREK ).
Na dziale randka pisanie o dyszlu od wozu niewskazane a tego słowa na P też nie lubię.
Wstawianie zdjęcia też nie bardzo przejdzie. Niektóre moderatorki kasują nie tylko kształty ale i same wyrazy na dziale dla dorosłych. One wiedzą o kim mowa.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Dziwne, ze pytanie kierowane do kobiet skoro to mezczyzni wiedza najlepiej jak to jest. :D
Ta wladza kobiet jest tylko w pewnych momentach, potrafimy wykorzystac swoje atuty.. lecz ogolnie wydaje mi sie, ze wladza nalezy do was samce alfa.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.