mariuszx125
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 0
mariuszx125
  15 grudnia 2018 (pierwszy post)

Cześć jestem Mariusz lat 47, ciemny blondyn wodnik, włosy oczy niebieskie, 1,76 cm. Jestem spokojny nieśmiały miły sympatyczny wrażliwy szczery uczciwy wierny troskliwy opiekuńczy mam dobre serce i charakter, jestem bez nałogów, rozwodnik,. Bardzo chciałbym poznać kobietę spokojną miłą szczerą uczciwą wierną troskliwy, do stałego związku nie szukam przygód tylko mi się liczy poważny związek na dobre i na zł. chwile. LUBIĘ gotować z kujawsko - pomorskie. Korzenie - to szczęście, które mamy
Glebą właśnie je umacniamy
Łodyga - to po niej się wspinamy
Liście - to jest to co mamy
Kwiat - do niego dążymy do miłości, o, której marzymy.

BAZYLISZEK
BAZYLISZEK
  15 grudnia 2018
mariuszx125
mariuszx125: zł.

Na złotówki żadnej nie wywiesz podawaj ceny w EUro :D
Dopisz ile zarabiasz czy jesteś obciążony kredytami jakie masz auto i ile odłożone na koncie oraz gdzie pracujesz i na jakim stanowisku kierowniczym ( kierownicze nie znaczy jako kierowca)
DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  20 grudnia 2018
BAZYLISZEK
BAZYLISZEK: Na złotówki żadnej nie wywiesz podawaj ceny w EUro :D Dopisz ile zarabiasz czy jesteś obciążony kredytami jakie masz auto i ile odłożone na koncie oraz gdzie pracujesz i na jakim stanowisku kierowniczym ( kierownicze nie znaczy jako kierowca)

Gradeusz tobie aż tak się nudzi że musisz w czyimś ogłoszeniu pisać!
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
BAZYLISZEK
BAZYLISZEK
  20 grudnia 2018

To są takie anonse prywatne XD Jakaś klauzura powinna być XD Śmieszne to takie żebranie o kogoś no ale kiedyś w gazecie zamieszczali ogłoszenia teraz na fotce. :D

DyktatorMody
DyktatorMody
  20 grudnia 2018
BAZYLISZEK
BAZYLISZEK: teraz na fotce.

Na Forum Randka są dopuszczalne ogłoszenia, nie wiem czy zauważyłeś. Jeśli nie to już wiesz. Lepiej dałbyś sobie upust i założył własny temat na dowolnym forum zamiast dogadywać.
BAZYLISZEK
BAZYLISZEK
  21 grudnia 2018
DyktatorMody
DyktatorMody: Na Forum Randka są dopuszczalne ogłoszenia

No no jak się przeniesie temat w odpowiedni dział to jak najbardziej :)
DyktatorMody
DyktatorMody
  21 grudnia 2018
BAZYLISZEK
BAZYLISZEK: No no jak się przeniesie temat w odpowiedni dział to jak najbardziej :)

Widzę że zostało przeniesione kilka minut po Twoim pierwszym poście.

mariuszx125
mariuszx125: Cześć jestem Mariusz lat 47

Proszę zakładać ogłoszenia w dziale Randka a nie w obojętnie którym. Powodzenia to może kolejne ogłoszenie nie będzie konieczne.
ChocholskiS
ChocholskiS
  26 grudnia 2018

nie

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.