KazaN1963
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 5
wpis jest ukryty
jestemwczorajsza
Reputacja: -251 | BluzgometrTM: 170
jestemwczorajsza
  25 września 2018

Witam Cię piękna istotko i prosiłbym, abyś spróbowała dać szczęściu oraz losowi szansę zgadzając się na rozmowę telefoniczną, a później możemy się spotkać i porozmawiać, abyś miała czyste sumienie choćby wobec Samej Siebie przede wszystkim. Nie jestem "kaleką" z bagażnikiem tzw. „śmietnikiem” widocznym przed sobą, ponieważ dbam o kondycję fizyczną i wygląd zewnętrzny jest dla mnie też bardzo ważny, mam sportową sylwetkę i od ponad 30lat uprawiam sport i w ogóle nie spożywam przeklętego alkoholu - nawet okazjonalnie. Wojsko też mnie troszeczkę ukształtowało, ponieważ w Stanie Wojennym służyłem w Krakowie w Siłach Specjalnych Kompanii Szybkiego Reagowania. Wykonuję też taką pracę, że ruch i wysiłek nie pozwalają mi się roztyć, co również daje same plusy i na swoje lata nie wyglądam, a prawie każdy daje mi dużo mniej lat, nie jak wskazuje metryka i tak też się czuję. Z natury jestem spokojnym człowiekiem, towarzyskim gadułą z poczuciem humoru, ale i potrafię być konsekwentny oraz…, kiedy potrzeba zadbać o byt i bezpieczeństwo rodziny-najbliższych, a do pełni szczęścia, może akurat Ty mnie jesteś właśnie potrzebna, uwielbiam gotować i zmywać po – i nie tylko, a poza tym jestem gadułą, towarzyski, kompromisowy lubiący porządek i ład nie tylko wokół siebie...troszkę pedantyczny, ale nie do przesady…etc
Mogę wiedziecieć czym się zajmujesz i co jest powodem, że tak pięknie zadbana kobieta szuka tutaj partnera...Co myślisz o spotkaniu lub wcześniejsze rozmowy przez telefon rano np…teraz decyzję pozostawiam z czystym sumieniem Tobie, ale zmusiłaś mnie do napisania tych kilku słów. Pozdrawiam i z nadzieją jednak będę oczekiwał kontaktu.

Następnym razem proszę nie podawać danych kontaktowych, jest to zabronione na forum.

Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.