szukam i szukam i nic
Witam Cię piękna istotko i prosiłbym, abyś spróbowała dać szczęściu oraz losowi szansę zgadzając się na rozmowę telefoniczną, a później możemy się spotkać i porozmawiać, abyś miała czyste sumienie choćby wobec Samej Siebie przede wszystkim. Nie jestem "kaleką" z bagażnikiem tzw. „śmietnikiem” widocznym przed sobą, ponieważ dbam o kondycję fizyczną i wygląd zewnętrzny jest dla mnie też bardzo ważny, mam sportową sylwetkę i od ponad 30lat uprawiam sport i w ogóle nie spożywam przeklętego alkoholu - nawet okazjonalnie. Wojsko też mnie troszeczkę ukształtowało, ponieważ w Stanie Wojennym służyłem w Krakowie w Siłach Specjalnych Kompanii Szybkiego Reagowania. Wykonuję też taką pracę, że ruch i wysiłek nie pozwalają mi się roztyć, co również daje same plusy i na swoje lata nie wyglądam, a prawie każdy daje mi dużo mniej lat, nie jak wskazuje metryka i tak też się czuję. Z natury jestem spokojnym człowiekiem, towarzyskim gadułą z poczuciem humoru, ale i potrafię być konsekwentny oraz…, kiedy potrzeba zadbać o byt i bezpieczeństwo rodziny-najbliższych, a do pełni szczęścia, może akurat Ty mnie jesteś właśnie potrzebna, uwielbiam gotować i zmywać po – i nie tylko, a poza tym jestem gadułą, towarzyski, kompromisowy lubiący porządek i ład nie tylko wokół siebie...troszkę pedantyczny, ale nie do przesady…etc
Mogę wiedziecieć czym się zajmujesz i co jest powodem, że tak pięknie zadbana kobieta szuka tutaj partnera...Co myślisz o spotkaniu lub wcześniejsze rozmowy przez telefon rano np…teraz decyzję pozostawiam z czystym sumieniem Tobie, ale zmusiłaś mnie do napisania tych kilku słów. Pozdrawiam i z nadzieją jednak będę oczekiwał kontaktu.
Następnym razem proszę nie podawać danych kontaktowych, jest to zabronione na forum.