chwytamdzien
chwytamdzien
  23 września 2018 (pierwszy post)

SZUKAM TOWARZYSTWA NA WYJĄTKOWE, BEZ KOSZTÓW, WAKACJE NA SARDYNII!

Zapraszam fajną, młodą kobietę na wspólny wyjazd w październiku (termin do ustalenia) na wyjątkowy wyjazd kamperem (VW Westfalia California) na Sardynię (dwa dni w jedną stroną autem i promem lub samolotem w 3 godziny). Na miejscu najpiękniejsze plaże Włoch - puste zupełnie po sezonie, gorące (w październiku na południu Sardynii (około 200 km od wybrzeża Afryki temperatura 25-35 C, woda 22-25 C), polska baza kite/ wind/surf.. itp. itd. strona skyhigh.(koniecznie trzeba oglądnąć stronę, zdjęcia, filmy, mnóstwo info o okolicy pogodzie, warunkach itd. a także na gogle maps (satelita) wpisać Porto Botte, Prowincja Carbonia-Iglesias Włochy) z fantastyczną ekipą i atmosferą, pyszne jedzenie, wino, odpoczynek od tłumów ludzi. Byłem tam 3 lata temu w październiku przez 5 tygodni, plus zwiedzanie całej Sardynii i było wspaniale, a jeździłem w wiele miejsc, a tam jest tak wyjątkowo jesienią, że wracam znowu. Pokrywam wszelkie koszty przejazdu i pobytu, zapewniam interesujące towarzystwo 36- letniego, niebanalnego i atrakcyjnego prawnika na wakacjach, świetną zabawę, absolutne bezpieczeństwo, ewentualnie naukę kitesurfingu, snorkeling, plażowanie, dobrą muzykę itp. itd.. słowem nietypowe, wspaniałe wakacje. Możliwy przylot i/lub odlot tanimi liniami 2 razy w tygodniu loty z Warszawy i Katowic do Alghero, na krótszy niż mój pobyt, ja się dopasuję i pokrywam koszty w miarę potrzeb. Zapraszam do kontaktu tylko dziewczyny poważnie zainteresowane propozycją, spontaniczne, z dobrą energią, otwarte, o pogodnym usposobieniu i z poczuciem humoru, aktywne, ciekawe świata i ludzi, uwielbiające plaże i wodę. Wszystkie szczegóły do wyjaśnienia i ustalenia – priv

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  23 września 2018
https://fotka.com/forum/randka/1451154,Partner_na_studniowk
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.