Może tu sie zagubił...
Najlepiej prawiczka. Co to bedzie kochal do konca swiata i jeden dzien dluzej. Nie palacy i nie pijacy bo z picia rozne patolki wychodza... Jak cos to priv.
Preferowany typ:brunet, 186cm, oczy piwne lub niebieskie. Domator, spokojny. Cierpliwy,wierny,szczery,staly w uczuciach (a nie jakis wiejski playboy co zmienia dziewczyny jak skarpetki). Bez bagazu zyciowego... Jesli jest tu taki i jestem choc troche w jego typie to pisac na priv.
Szukam męża strona 1 z 2
Staram sie w miare mozliwosci nie lamac Bozych nakazow a to by byl wystepek z mojej strony przeciwko 9 przykazaniu... "ani zadnej rzeczy ktora jego jest". Nie odbiore ci twojego ulubionego atrybutu, nie mialabym serca gdybym to zrobiala ^^
Tzn 10...9gdyby to byl twoj maz, w sumie zyjesz pewnie z tym w takiej synergii ze mozna to uznac za zwiazek. No ale to, ze ty lubisz seks z zabawkami, nie jest tozsame z moimi preferencjami.
Spokojnie nie złamiesz 9 przykazania Jestem z reguły rasistą, więc czorne nie są w moim typie, mam swojego różowego
Chciałem tobie pomóc, znalazłem kandydata, no ale jeśli się nie podoba to trudno
Ale zastanów się jeszcze, bo spełnia większość z twoich zachcianek. Do tego koleżanki będą ci go zazdrościć, no i tu masz także go w celu zarobkowym, zawsze jak cię zdenerwuje i sie pokłócicie, możesz go im wypożyczyć na weekend za drobną opłatą
I dlaczego niepijący zaznaczyłaś z gwiazdeczką?? *