RADOM -- BIAŁA PODLASKA -- LUBARTÓW -- CHEŁM
Akcja jest tego typu... Postanowiłem w weekend obrabować bank, potem upozorować śmierć zrzucając samochód z manekinem do morza. Wchodzisz w to?
- Szczupła sylwetka [ przebrania dla wspólniczki dostałem tylko w rozm XS.. może uda mi się zrobić S'kę z nich ale wolę uniknąć zwracania na nas uwagi przypaadkowych cywili, patrzących na Twój 'obcisły' strój..
Raczej widzę to w takim wydaniu:
Opcja I
Opcja II
Opcja II
[sex-appeal w granicach normy i wygoda podczas ew. pościgu]
SiemAaneczkoO Wredotki Zołzy i inne chodzące Zło Wcielone - Wbijaać Tu [!]
Gratuluję pomyśłu i życzę powodzenia w poszukiwaniach tej wyjątkowej kobiety! :-)
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Konto usunięte: Postanowiłem w weekend obrabować bank, potem upozorować śmierć zrzucając samochód z manekinem do morza.
Jeżeli takie info będą podawać w Wiadomościach o takim napadzie i śmierci napastnika to będę pierwszą osobą do podkablowania ciebie służbą z
HardStyle
Owad: Ananas6x9: Postanowiłem w weekend obrabować bank, potem upozorować śmierć zrzucając samochód z manekinem do morza.
Jeżeli takie info będą podawać w Wiadomościach o takim napadzie i śmierci napastnika to będę pierwszą osobą do podkablowania ciebie służbą z Ananas6x9: RADOM -- BIAŁA PODLASKA -- LUBARTÓW -- CHEŁM
Siemasz konfidencikuu dawaj podpierniczaj jak wyjdę to cię dojadę w kakaokoo ciężko tzn ja niee ale mam odpowiednich ludzi od tego ;)
ciuuss ;)
No Wariatki Zołzy Małe i inne Wredotki zobaczcie do czego doprowadziła 'Dzisiejsza Frekwencja'
A już prawie całe 3 dni nie paliłem kurna!!