Wszyscy faceci to idioci,bez wyjątku.Robią nadzieje ,a potem co jak zwykle pożucają.Wszyscy tylko muwią o sexsie i chcą tylko jednego.Większość tu zboczeńców niż normalnych facetów.Nie można tu poznać nikogo normalnego,bo wszyscy chcą się na sexs umawiać.No ludzie czy niema na świecie jednego,miłego i sympatycznego kolesia.Tylko sami idioci no co z wami.A wy laski,która tu poznała swoją prawdziwą miłość no która.Bo ja już niemam słów.Jak mam fotki w cweterku to nikt nie pisze,a jak pokarze troche ciałka to nie moge odgonić się od komentarzy,no ludzie co jest z wami.
lista tematów
Miłych facetów już chyba niema. strona 1 z 2
Nie za dużo tego uogólniania, koleżanko?
Miłość to może nie, ale poznałam tu naprawdę fajnych, wartościowych facetów.
O losie, w czym?!
Moja droga, to od Ciebie zależy jaką grupę docelową chcesz przyciągnąć. Jeśli na swoich zdjęciach przybierasz kuszące pozy i jesteś oszczędnie ubrana, to wabisz do siebie facetów, którzy właśnie tego szukają. Osobiście polecałabym Ci trochę bardziej się ubrać i być interesującą - to powinno wystarczyć.
Przemyśl jaką wiadomość wysyłasz zdjęciami. A co do miłych facetów... Obstawiam, że wielu próbowało się skontaktować z Tobą tylko z miejsca ich skreśliłaś ^^
Jeśli już stwierdziłaś to po co pytasz?Może czas zacząć od siebie?Pomijam już fakt, że robisz rażące błędy w pisowni, tym samym odrzucasz facetów mojego pokroju. Nie byłbym w stanie być z kimś niewykształconym chociaż na podstawowym poziomie. Ciało to nie wszystko. Sama się o tym zresztą przekonałaś. Dziwi mnie jednak fakt (w sumie czego wymagać), że wciągnęłaś się w tę machinę oceny i doboru przez wygląd. Nie widzę sensu dalszej dyskusji. Jako iż uważam się za "miłego" dam Ci radę. Zacznij od siebie, zmień podejście i nie licz na wielką miłość na tym portalu. Ciałem możesz przyciągnąć, umysłem zatrzymać. Jeśli odpiszesz coś głupiego, wcale mnie to nie zdziwi.
Dużo wartościowych odpowiedzi już padło jednakże wrzucając wszystkich do jednego worka, bo się sparzyło, a myślę że tylko miło prowadziło się konwersacje z końcową relacją jak widać w temacie. Czując urazę do "wszystkich" facetów poznając miłego zranisz go zanim poznasz...nie szukaj księcia z bajki a zacznij od przyjaciela. Małymi krokami można zdziałać cuda xD
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
Szczerze to pierwsze co przyszlo mi do glowy to pytanie czy to nie jest zwykla prowokacja z tym tematem.
Po drugie, wymagasz od mezczyzn aby byli mili, fajni, sympatyczni a co ma Pani do zaoferowania oprocz tych kuszacych,
drapieznych zdjec? Przekonalas sie na wlasnej skorze jak zmieniaja sie odbiorcy pod wzgledem zdjec dodanych na profilu.
Po trzecie mezczyzni to wzrokowcy, napatrza sie na te zdjecia to potem rozne mysli przychodza do glowy.
Zapewniam, ze inteligentny i sympatyczny mezczyzna nie zacznie nawet rozmowy z osoba, ktora ma takie zdjecia. Reklama wlasnego ciala nie jest kluczem do szczescia.
Zacznij od siebie. Aby zatrzymac przy sobie fajnego mezczyzne musisz miec cos wiecej do zaoferowania niz cialo.
Polecam goraco zasady ortograficzne jezyka polskiego plus zdjecia innego typu. Zmieni sie odbiorca, zmieni sie rozmowca.
Pozdrawiam.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Mruczyslaw: Czy naprawdę nie wyczuliście, że ta dziewczyna chciała się tylko zareklamować, pochwalić swoim profilem? Nawet ja tam z ciekawości zajrzałem.
Nie tylko Ty to widzisz, stąd mój wpis (który swoją drogą został zablokowany nie wiem z jakiego powodu) moim zdaniem adekwatny do tematu i raczej nikogo nie obraziłem.