tslota
tslota
  18 marca 2018 (pierwszy post)

Poszukuję ciekawej dziewczyny o długich włosach, średniego wzrostu. Co lubi odkrywać brzuszek, oraz ma go lekko zaokrąglony i ciekawy ma kształt swojego pępuszka.:) A także co ma różne ciekawe zainteresowania :)

kx2
kx2
  18 marca 2018

Byś ją w końcu znalazł, bo cyklicznie od wielu miesięcy jej szukasz. :(

tslota
tslota
  18 marca 2018

No widzisz, ale jakoś nie mam ochoty, żeby znaleźć na stałe :) Po za tym tak z jedną?

kx2
kx2
  18 marca 2018

Nie pomyślałem o tym, że się nudzisz.
Tak z jedną, na całe życie, tak normalnie. Jak białe słonie, do końca życia...

tslota
tslota
  18 marca 2018

Aha, hmmm. No ale potem to się staje troszkę monotonne. Z resztą ja np. teraz jak nie mam kobiety, to od 6 lat uciekam w alkohol.

kx2
kx2
  18 marca 2018

Podobno człowiek to osoba kreatywna, myśląca. Trzeba monotonię czymś zabijać.
Może alkohol lubisz bardziej niż kobiety dlatego tak łatwo w niego uciekasz. Pijaj chociaż trunki, które są z górnej półki, szkoda zdrowia na substytuty.

tslota
tslota
  18 marca 2018

No może. No i też bardzo koty lubię :)

kx2
kx2
  18 marca 2018

Do kota dokooptujesz jakąś kobietę i będzie was całe stado. Powodzenia w poszukiwaniach. :bye:

tslota
tslota
  18 marca 2018

Ok, dzięki :)

Erf
Erf
  18 marca 2018

Brzmisz jak psychopata i seryjny morderca. :zabawa:

HardstyIe
HardstyIe
  18 marca 2018
Konto usunięte
Konto usunięte:

Hehe powtarzamy się, co do odkrytego brzuszka poczekaj do lata będziesz miał w czym wybierać :pavarotti:
tslota
tslota
  19 marca 2018

Ale też wiecie panowie jakie potrafią być panienki. Tu na goły brzuszek faceta zwabią, a potem całe dnie tylko by leżały tyłkiem na kanapie, a chłop żeby od świtu do nocy na nie robił plus jeszcze cały dom ogarniał za nie.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.