TarnowskiW
TarnowskiW
  3 stycznia 2018 (pierwszy post)

sa tu jakies normalne kobiety

MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  10 stycznia 2018

na kobiecy temat dość dużo mężczyzn odpowiada xD Jednakże że sam już się włączam w dyskusję to uważam że dojrzałe kobiety (wiek nie ma tu nic wspólnego) są coś warte. Nie porównywałbym kobiet ogólnikowo jako "normalne" tylko rozszerzył wypowiedz; zaradne, opiekuńcze, inteligentne nawet na swój zwariowany sposób (zabawne), pewne siebie, wyrozumiałe, ostrożne, rozmowne (ciche)....dużo można oczekiwać ale nie każda osoba posiada wszystkie szukane cechy, a uczucie kwitnie nawet do odrzucanej osoby....dlatego trzeba się zastanowić a raczej poznać bliżej niż z góry oceniać, bo może się okazać że ówże osoba jest bardziej kompetentna niż kolorowa kartka

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

magdalenasie1272
magdalenasie1272
  13 stycznia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: pieniądze nigdy nie są i nie będą gwarantem bezpieczeństwa , nie one dały życie i nimi nie będzie można go wykupić .

A kasy chorych ?? I skrócenie, nieraz rocznego, oczekiwania na operację ratującą życie, przez pójście do tego samego, często, lekarza, ale przyjmującego prywatnie ?
magdalenasie1272
magdalenasie1272
  13 stycznia 2018
MrBigJ
MrBigJ: a uczucie kwitnie nawet do odrzucanej osoby....

Chyba raczej odrzucającej ?
MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  13 stycznia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba raczej odrzucającej ?

zależy z jakiej perspektywy się patrzy

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

magdalenasie1272
magdalenasie1272
  13 stycznia 2018
MrBigJ
MrBigJ: magdalenasie1272: Chyba raczej odrzucającej ?zależy z jakiej perspektywy się patrzy

Ktoś kogoś odrzuca, bo nic do tej osoby nie czuje ... co nie znaczy, że odrzucana osoba nic nie czuje ...
Avatar użytkownika XxXxP4R4NORMALxXxXXxXxP4R4NORMALxXxX
Reputacja: -28 | BluzgometrTM: 0
XxXxP4R4NORMALxXxX
  13 stycznia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: A kasy chorych ?? I skrócenie, nieraz rocznego, oczekiwania na operację ratującą życie, przez pójście do tego samego, często, lekarza, ale przyjmującego prywatnie ?

Przecież wierzysz w naukę i biologie oraz w to iż wiedza wystarczy do pełni życia , co jest czyżby lekarz który ma wiedzę oraz nauka o ewolucji nie daje uzdrowienia ?? Medycyna już nie raz przegrywała albo rozkładała ręce , Doktor to też człowiek skonstruowany przez Boga , i nie miałby on nic gdyby mu to nie było dane z góry , nie on ukształtował nerki ani serca , cała farmaceutyka i lekarze to jedna wielka manipulacja ludźmi i skuteczne odchudzanie portfeli , lepiej zapytać Stwórcy niż Lekarza , do niego przynajmniej nie trzeba stać w Kolejce i płacić :) , należy też sobie zadać pytanie co doprowadziło człowieka do takiego stanu , iż musi czekać na operacje , czy może brak mądrości , roztropności lub wiary , a to już tylko Pan Niebios i Ziemi wie .

Każdy anioł jest częściowo prostytutką .

Z mocy prawa rozdzielność majątkowa przeciwko hipergamii kobiet .

magdalenasie1272
magdalenasie1272
  14 stycznia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież wierzysz w naukę i biologie oraz w to iż wiedza wystarczy do pełni życia

Skąd wziąłeś to totalnie bzdurne założenie i dlaczego mi je wmawiasz ??

Konto usunięte
Konto usunięte: nauka o ewolucji nie daje uzdrowienia ??

Hmmm ... jakby Ci to wytłumaczyć ... ;P ... Ludzie nie modlą się do ewolucji. I już. Niech się stanie.To jest trochę bardziej skomplikowane ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: cała farmaceutyka i lekarze to jedna wielka manipulacja ludźmi i skuteczne odchudzanie portfeli

No i jak tu się z Tobą nie zgodzić ... :)

Konto usunięte
Konto usunięte: , lepiej zapytać Stwórcy niż Lekarza , do niego przynajmniej nie trzeba stać w Kolejce i płacić :) ,

I zrób z tego biznes. Koniecznie.

A nie, to już jest wykorzystany pomysł ;)
XxXxP4R4NORMALxXxX
  14 stycznia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Skąd wziąłeś to totalnie bzdurne założenie i dlaczego mi je wmawiasz ??

No przecież sama poruszasz temat ewolucji i służby zdrowia uznając ją jako Bóstwo i istotne rozwiązanie problemów zdrowotnych.

Konto usunięte
Konto usunięte: Hmmm ... jakby Ci to wytłumaczyć ... ;P ... Ludzie nie modlą się do ewolucji. I już. Niech się stanie.To jest trochę bardziej skomplikowane ;)

Myślę , że gdyby życie powstało przez przypadek , to nie byłoby takie skomplikowane :)

Konto usunięte
Konto usunięte: I zrób z tego biznes. Koniecznie. A nie, to już jest wykorzystany pomysł ;)

Moim zdaniem jeżeli ktoś wykorzystuje imię Boga do interesu zgodnego z jego wolą , to może tak robić , ale jak osoba która się takiego czynu dopuszcza , po to aby napchać swoje kieszenie , to wkrótce może mieć i rozerwane spodnie i różne lekcje oraz nauczki dla swojej duszy .

magdalenasie1272
magdalenasie1272
  14 stycznia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: No przecież sama poruszasz temat ewolucji i służby zdrowia uznając ją jako Bóstwo i istotne rozwiązanie problemów zdrowotnych.

Gdzie ?
magdalenasie1272
magdalenasie1272
  14 stycznia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Moim zdaniem jeżeli ktoś wykorzystuje imię Boga do interesu zgodnego z jego wolą , to może tak robić

Napisałeś "jego" z małej litery. Zakładam więc, że podmiotem domyślnym jest jakiś człowiek. Ojciec Dyrektor, na przykład, jest taką osobą. Zgodnie ze swoja wolą doi biednych ludzi z pieniędzy, sprawnie posługując się strachem przed piekłem rozpowszechnianym przez współczesny Kościół. Ale o tym już pisaliśmy, że nie byłbyś pierwszy .
magdalenasie1272
magdalenasie1272
  14 stycznia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Myślę , że gdyby życie powstało przez przypadek , to nie byłoby takie skomplikowane :)

Właśnie podsunąłeś mi myśl, że musiało powstać przez przypadek właśnie, że jest takie skomplikowane.
XxXxP4R4NORMALxXxX
  15 stycznia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdzie ? A kasy chorych ?? I skrócenie, nieraz rocznego, oczekiwania na operację ratującą życie, przez pójście do tego samego, często, lekarza, ale przyjmującego prywatnie ?.

Tutaj i wcześniej doba ewolucji , czyżbyśmy nie pamiętali już ??

Konto usunięte
Konto usunięte: Napisałeś "jego" z małej litery. Zakładam więc, że podmiotem domyślnym jest jakiś człowiek. Ojciec Dyrektor, na przykład, jest taką osobą. Zgodnie ze swoja wolą doi biednych ludzi z pieniędzy, sprawnie posługując się strachem przed piekłem rozpowszechnianym przez współczesny Kościół. Ale o tym już pisaliśmy, że nie byłbyś pierwszy .

Oj no mała wpadka , bo na lekcjach Polskiego grałem w telefonie , a uważałem tylko na lekcji religii , i jej temat teraz poruszę , gdyż mianowicie Jezus nie był Katolikiem podobnie jak Mahomet nie był Islamistą oraz Budda Buddystą , azaliż religie to wymysł ludzi , którzy sami dokładali do niej dogmaty , które nie pochodzą nawet od tych uczonych rabinów tychże wyznań , a ich cele były tak jak wcześniej mówiłem zarobkowe i polityczne .Bóg nie ma nic wspólnego z religiami świata , ale jak faktem jest , iż istnieje zło i dobro , są zdrowe rośliny jak i trujące , zwierzęta łagodne oraz drapieżne , dzień z nocą , tęcza i potężne grzmoty , przykłady jakie przytoczyłem są trochę abstrakcyjne , ale świat odzwierciedla charakter stwórcy , zawiera on rzeczy dobre i złe , tak i piekło i niebo mogą być realne . Przytaczasz mnie tu przykład Ojca Rydzyka , niech ma bogaty dom i samochód oraz niech posiądzie wszystkie dobra tego świata , lecz tak jak mówiłem wcześniej nie od mienia i stanu posiadania zależy czyjeś życie , Łazarz całe swoje życie przechodził koło żebraka , który siedział pod jego bramą , dobrze się bawił do momentu kiedy tchnienie życia zostało mu odebrane , czy warto ryzykować ? Co da człowiek w zamian za duszę swoją ??? Niech każdy posiada co chcę i ile chcę , jeżeli tylko potrafi żyć w zgodzie ze swoim sumieniem . To tyle , proszę jeżeli chcesz dalej ze mną dyskutować to już na privie nie tutaj , gdyż nasza dyskusja jest tu nie na miejscu .

Jozef84
Jozef84
  15 stycznia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Łazarz

pomyłka, ten żebrak miał na imię Łazarz, jest to przypowieść o bogaczu i Łazarzu.
Tak poza tym zgadzam się z tym co napisałeś.
XxXxP4R4NORMALxXxX
  15 stycznia 2018
Jozef84
Jozef84: MuszeQQ: Łazarz pomyłka, ten żebrak miał na imię Łazarz, jest to przypowieść o bogaczu i Łazarzu. Tak poza tym zgadzam się z tym co napisałeś.

A no racja , za dużo wiedzy i się bigos w głowie robi ^^ , ale kto się będzie miał domyśleć o co chodzi , to zrozumie wypowiedź , a kto nie zna tej przypowieści , to i tak imię nie będzie mieć dla niego znaczenia , tak czy siak fajnie , że skorygowałeś błąd mojej herezji , gdyż to budujące kiedy okazuje się , iż ktoś czuwa jeszcze nad pismem świętym :) .

magdalenasie1272
magdalenasie1272
  17 stycznia 2018

MuszeQQ: No przecież sama poruszasz temat ewolucji i służby zdrowia uznając ją jako Bóstwo i istotne rozwiązanie problemów zdrowotnych.
Napisałam wyraźnie, że publiczną służbę zdrowia uważam za wymuszacz pieniędzy, ale po co czytać ze zrozumieniem ... ?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.