moOnis
moOnis
  2 stycznia 2018 (pierwszy post)
d83dde09d83dde18 Hej poznam normalnego chłopaka w przedziale wiekowym 21-28 :) Pozdrawiam
lce
lce
  2 stycznia 2018
"HEJ" Te czasy już dziewczyno minęły tutaj, normalni faceci już podchodził z Fotka, może ich tylko garstka pozostała tutaj, ich miejsce zajęli teraz maniacy seksualności, lubiących Fetysz stupek, itp, ale życzę powodzenia może Nowy Rok zacznie się dobrze dla ciebie i poznasz tu kogoś :afro:
RAFAL205
RAFAL205
  2 stycznia 2018

A ja chętnie poznam normalna dziewczynę

MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  2 stycznia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: "HEJ" Te czasy już dziewczyno minęły tutaj, normalni faceci już podchodził z Fotka, może ich tylko garstka pozostała tutaj, ich miejsce zajęli teraz maniacy seksualności, lubiących Fetysz stupek, itp, ale życzę powodzenia może Nowy Rok zacznie się dobrze dla ciebie i poznasz tu kogoś

dobrze ujęte w słowa....jednakże idzie to w dwie strony, może nie uwzględniając fetyszy

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

lce
lce
  2 stycznia 2018
MrBigJ
MrBigJ: dobrze ujęte w słowa....jednakże idzie to w dwie strony, może nie uwzględniając fetyszy

A z tym często się spotykamy i widzę to na własne oczy :kv3:
MrBigJ
MrBigJ
  2 stycznia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: MrBigJ: dobrze ujęte w słowa....jednakże idzie to w dwie strony, może nie uwzględniając fetyszy A z tym często się spotykamy

ciekawe co jeszcze człowieka zaskoczy w tym roku

lce
lce
  2 stycznia 2018
MrBigJ
MrBigJ: ciekawe co jeszcze człowieka zaskoczy w tym roku

No tak ciekawe, do żyjemy zobaczymy.
MrBigJ
MrBigJ
  2 stycznia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: MrBigJ: ciekawe co jeszcze człowieka zaskoczy w tym roku No tak ciekawe, do żyjemy zobaczymy.

dla tego nie zostało mi nic jak tylko dopowiedzieć szczęśliwego nowego roku....i co do reszty (niektórych) szanujmy się

Adrian3303
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 4
Adrian3303
  4 stycznia 2018

Ja jestem normalny i nawet w Twoim przedziale wiekowym :D

Cukero
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Cukero
  12 stycznia 2018

Szkoda że jestem za stary d83dde1c

DominikaHutkiewicz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
DominikaHutkiewicz
  13 stycznia 2018

Mam 25 lat jestem osobą zaimplantowaną z powodu niedosłuchu .Jestem wesoła, towarzyska . Szukam nowych przyjaciół a może coś więcej:)

CzarnyRap
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 49
CzarnyRap
  13 stycznia 2018
moOnis : Dziwne taka z Ciebie Kobieta i tu się ogłasza coś mi tu nie pasi hmm?? d83dde1c

Czarny

Sztryks
Sztryks
  17 stycznia 2018

Dobrze byloby zebys zdefiniowala "normalnego chlopaka" bo nie dla wszystkich znaczenie tego slowa jest takie samo.Oczywiście nie odpowiadam wymaganiom ale z chęcią usłysze od kobiety co w tym slowie się zawiera

Kiniuu94
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 10
Kiniuu94
  18 stycznia 2018
moOnis
moOnis: Hej poznam normalnego chłopaka w przedziale wiekowym 21-28 :) Pozdrawiam

Hej ☺ możemy popisać?
dobras4
dobras4
  19 stycznia 2018

Zapraszam na priv ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.