lista tematów
Poznam normalnego chłopaka :) strona 1 z 3
"HEJ" Te czasy już dziewczyno minęły tutaj, normalni faceci już podchodził z Fotka, może ich tylko garstka pozostała tutaj, ich miejsce zajęli teraz maniacy seksualności, lubiących Fetysz stupek, itp, ale życzę powodzenia może Nowy Rok zacznie się dobrze dla ciebie i poznasz tu kogoś
Konto usunięte: "HEJ" Te czasy już dziewczyno minęły tutaj, normalni faceci już podchodził z Fotka, może ich tylko garstka pozostała tutaj, ich miejsce zajęli teraz maniacy seksualności, lubiących Fetysz stupek, itp, ale życzę powodzenia może Nowy Rok zacznie się dobrze dla ciebie i poznasz tu kogoś
dobrze ujęte w słowa....jednakże idzie to w dwie strony, może nie uwzględniając fetyszy
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
Mam 25 lat jestem osobą zaimplantowaną z powodu niedosłuchu .Jestem wesoła, towarzyska . Szukam nowych przyjaciół a może coś więcej:)
Dobrze byloby zebys zdefiniowala "normalnego chlopaka" bo nie dla wszystkich znaczenie tego slowa jest takie samo.Oczywiście nie odpowiadam wymaganiom ale z chęcią usłysze od kobiety co w tym slowie się zawiera