KryminalnaPolska
KryminalnaPolska
  31 sierpnia 2017 (pierwszy post)

autem zabieram się nad morze za dwa tygodnie na około 3 dni ( weekend). Jadę sam, a może własnie chciałabyś jechać ze mną...klasycznie wypocząć, zjeść rybkę, popić sokiem, pogadać na plaży, pośmiać się....

Zastanawiam się ile kobiet tu na portalu potraktuje to poważnie...

IHSI
IHSI
  31 sierpnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Zastanawiam się ile kobiet tu na portalu potraktuje to poważnie...

Myślę ze mało z 3 osoby max , forum umiera nie to co kilka lat temu tetniało tutaj życiem.
:and:
KryminalnaPolska
KryminalnaPolska
  1 września 2017

a szkoda...fajnie by było wziąć dziewczynę na weekend...a nawet gdyby więcej osób pojechało, to jeszcze lepiej;)

CuteNinja
CuteNinja
  1 września 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: a szkoda...fajnie by było wziąć dziewczynę na weekend...a nawet gdyby więcej osób pojechało, to jeszcze lepiej;)

Nie jest przyjemniej, wygodniej i bezpieczniej zabrać ze sobą kogoś z grona realnych znajomych?
Niebezpiecznie jest tak wozić ze sobą obce dziewczyny ;)
KryminalnaPolska
KryminalnaPolska
  1 września 2017

Racja, dlatego myślę że można najpierw się spotkać, pizza, Cola, i takie takie;)

CuteNinja
CuteNinja
  1 września 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Racja, dlatego myślę że można najpierw się spotkać, pizza, Cola, i takie takie;)

Ja tam bym nawet po pizzy nikomu nie ufała :ninja:
KryminalnaPolska
KryminalnaPolska
  1 września 2017

no cóż...bywa

TechnoMan
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 15
TechnoMan
  5 września 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: KryminalnaPolska: a szkoda...fajnie by było wziąć dziewczynę na weekend...a nawet gdyby więcej osób pojechało, to jeszcze lepiej;) Nie jest przyjemniej, wygodniej i bezpieczniej zabrać ze sobą kogoś z grona realnych znajomych? Niebezpiecznie jest tak wozić ze sobą obce dziewczyny ;)

niebezpiecznie dla niego, czy dla dziewczyn?:)

podpis, po co komu podpis:>?

CuteNinja
CuteNinja
  5 września 2017
MentalDisorder
MentalDisorder: niebezpiecznie dla niego, czy dla dziewczyn?:)

Dla obu stron :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.