myszka918
myszka918
  24 sierpnia 2017 (pierwszy post)

Hej , jeśli jesteś mną zainteresowany to napisz do mnie na priv. Szukam mężczyzny o normalnym myśleniu :-) .

MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  24 sierpnia 2017

Szukasz kogoś komu się podobasz a i tak będzie selekcja zanim dojdzie w ogóle do rozmowy. Dlatego kwestia "myślenia" powinna działać w obie strony. Powodzenia

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

blondiehung
blondiehung
  26 sierpnia 2017
MrBigJ
MrBigJ: Szukasz kogoś komu się podobasz a i tak będzie selekcja zanim dojdzie w ogóle do rozmowy. Dlatego kwestia "myślenia" powinna działać w obie strony. Powodzenia

hahah co..
MrBigJ
MrBigJ
  26 sierpnia 2017

Gościu już poprzednio ci pisałem że myślenie nie jest twoja mocna strona więc po co nabijasz posty.

NotThisTime
NotThisTime
  26 sierpnia 2017

Robią selekcję, bo mogą

Potem jak zostają same z dzieckiem to wymagania się zmniejszają ;p

MrBigJ
MrBigJ
  26 sierpnia 2017

Gdy w grę wchodzi już dziecko to przeważnie na myśl matce chodzi o dostatek więc kasa. Dlatego trzeba uważnie i z głową podchodzić do wszystkiego.

blondiehung
blondiehung
  28 sierpnia 2017
MrBigJ
MrBigJ: Gdy w grę wchodzi już dziecko to przeważnie na myśl matce chodzi o dostatek więc kasa. Dlatego trzeba uważnie i z głową podchodzić do wszystkiego.

hahah ty wgl widzisz o czym piszesz?!
xxxCZARNY
xxxCZARNY
  28 sierpnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: hahah ty wgl widzisz o czym piszesz?!

Ty udajesz, czy naprawdę jesteś taki ograniczony intelektualnie?
MrBigJ wyraźnie wyraził swoją opinię, zapewne popartą jakimiś obserwacjami, a ty zadajesz infantylne pytania jak jakiś cep.

Sorry za off-top
blondiehung
wpis jest ukryty
xxxCZARNY
xxxCZARNY
  28 sierpnia 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: xxxCZARNY: blondiehung: hahah ty wgl widzisz o czym piszesz?!Ty udajesz, czy naprawdę jesteś taki ograniczony intelektualnie?MrBigJ wyraźnie wyraził swoją opinię, zapewne popartą jakimiś obserwacjami, a ty zadajesz infantylne pytania jak jakiś cep. Sorry za off-top wyraził swoją opinię? ty wgl rozróżniasz płeć czy nie bardzo? to jest kobieta idioto...

...o tak, ty naprawdę jesteś ograniczony. Przecież odniosłeś się do słów MrBigJ ....a ja odniosłem się do twoich "pytań" skierowanych do niego.
blondiehung
blondiehung
  28 sierpnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: blondiehung: xxxCZARNY: blondiehung: hahah ty wgl widzisz o czym piszesz?!Ty udajesz, czy naprawdę jesteś taki ograniczony intelektualnie?MrBigJ wyraźnie wyraził swoją opinię, zapewne popartą jakimiś obserwacjami, a ty zadajesz infantylne pytania jak jakiś cep. Sorry za off-top wyraził swoją opinię? ty wgl rozróżniasz płeć czy nie bardzo? to jest kobieta idioto...No i co to zmienia? Płeć nie ma wpływu na wydźwięk opini, więc nie pajacuj taborecie.

no troche ma skoro piszesz wyraził swoją opinię a to dziewczyna czyli wyraziła...
polskiego się naucz tępoto zanim coś napiszesz...
MrBigJ
MrBigJ
  28 sierpnia 2017

Teraz już wiem gdzie ludzie się podziewają po tym jak nie zdążyli dostać podczas urodzenia tzw 'mozgu'. Masz oczko na karku a życia nie znasz dlatego odpisujac na każdą z powyższych wiadomości świadczy tylko o Twojej bezinteresownej, napiszę teraz niemiło, głupocie. W ogóle nic nie wniosłes do tematu a jak patrzę na twoje wypociny do innych motywów działu to twoje słowa kończą się "napisz do mnie", "priv". Czyżby chłopiec miał duże mniemanie o sobie...może sam nie może sobie miejsca poszukać. Ogarnij się bo nawet dojechać komuś w necie nie potrafisz a co dopiero w realu. Najlepiej idź makulaturę zbierać bo gdzieś się na zewnątrz paleta.

xxxrawxxxd
xxxrawxxxd
  5 września 2017

Hejka jestem z Katowic pisz

blondiehung
blondiehung
  5 września 2017
MrBigJ
MrBigJ: Teraz już wiem gdzie ludzie się podziewają po tym jak nie zdążyli dostać podczas urodzenia tzw 'mozgu'. Masz oczko na karku a życia nie znasz dlatego odpisujac na każdą z powyższych wiadomości świadczy tylko o Twojej bezinteresownej, napiszę teraz niemiło, głupocie. W ogóle nic nie wniosłes do tematu a jak patrzę na twoje wypociny do innych motywów działu to twoje słowa kończą się "napisz do mnie", "priv". Czyżby chłopiec miał duże mniemanie o sobie...może sam nie może sobie miejsca poszukać. Ogarnij się bo nawet dojechać komuś w necie nie potrafisz a co dopiero w realu. Najlepiej idź makulaturę zbierać bo gdzieś się na zewnątrz paleta.

co? hahha
MrBigJ
MrBigJ
  5 września 2017

Ciężko z myśleniem widzę. Starszy będziesz ale już nie mądrzejszy

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.