Hej , jeśli jesteś mną zainteresowany to napisz do mnie na priv. Szukam mężczyzny o normalnym myśleniu :-) .
Szukam przystojniaka z Katowic
Szukasz kogoś komu się podobasz a i tak będzie selekcja zanim dojdzie w ogóle do rozmowy. Dlatego kwestia "myślenia" powinna działać w obie strony. Powodzenia
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
Gościu już poprzednio ci pisałem że myślenie nie jest twoja mocna strona więc po co nabijasz posty.
Gdy w grę wchodzi już dziecko to przeważnie na myśl matce chodzi o dostatek więc kasa. Dlatego trzeba uważnie i z głową podchodzić do wszystkiego.
...o tak, ty naprawdę jesteś ograniczony. Przecież odniosłeś się do słów MrBigJ ....a ja odniosłem się do twoich "pytań" skierowanych do niego.
no troche ma skoro piszesz wyraził swoją opinię a to dziewczyna czyli wyraziła...
polskiego się naucz tępoto zanim coś napiszesz...
Teraz już wiem gdzie ludzie się podziewają po tym jak nie zdążyli dostać podczas urodzenia tzw 'mozgu'. Masz oczko na karku a życia nie znasz dlatego odpisujac na każdą z powyższych wiadomości świadczy tylko o Twojej bezinteresownej, napiszę teraz niemiło, głupocie. W ogóle nic nie wniosłes do tematu a jak patrzę na twoje wypociny do innych motywów działu to twoje słowa kończą się "napisz do mnie", "priv". Czyżby chłopiec miał duże mniemanie o sobie...może sam nie może sobie miejsca poszukać. Ogarnij się bo nawet dojechać komuś w necie nie potrafisz a co dopiero w realu. Najlepiej idź makulaturę zbierać bo gdzieś się na zewnątrz paleta.
co? hahha