Karoleki
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 29
Karoleki
  21 sierpnia 2017 (pierwszy post)

Czy myslicie czy przez internet mozna znaleźć milosc zycia?

IHSI
IHSI
  21 sierpnia 2017

Tak :-)

Karoleki
Karoleki
  21 sierpnia 2017

Znalazłeś taka ? Jak moge wiedzieć

IHSI
IHSI
  21 sierpnia 2017
Karoleki
Karoleki: Znalazłeś taka ?

:tak: zaczęło się od spotkania potem kolejne i tak dalej , tak się to wszystko po toczyło że w dniu dzisiejszym nadal jesteźmy parą :afro:
Karoleki
Karoleki
  21 sierpnia 2017

O to widze ze pieknie i o dziekuje i szczescia zycze :)

LorenzoAdam
LorenzoAdam
  21 sierpnia 2017

Dawniej może tak, teraz jest trudniej.

Karoleki
Karoleki
  21 sierpnia 2017

A czemu tak myślisz?

LorenzoAdam
LorenzoAdam
  22 sierpnia 2017
Karoleki
Karoleki: A czemu tak myślisz?

Dawniej kobiety były bardziej otwarte. Nie musiałem nawet nic robić co jakiś czas jakaś do mnie zagadywała. Rozmowa była przyjemna i bywały z tego ciekawe, długie znajomości. Bez seksu, ani takich. Jestem porządny.
No ale obecnie chyba panuje przekonanie wśród kobiet, że większość panów w internecie to zdesperowane zboki. Część może i tak, ale nie sądzę aby to była większość. Zamknęły się w swoich profilach i czekają na wiadomości. I co się dziwić? Nadal są obsypywane privami i komentarzami. Piękna tu nie brakuje ale chęci kontaktu już tak. W przypadku Fotki nie pomagają też limity rozmów, o czym mówiłem na innym temacie.
Reasumując - aby znaleźć miłość trzeba poznać dużo ludzi, wielu dać szansę. Panowie dają szansę zagadując, panie powinny się odwdzięczyć odpowiadając. Ale i nie zaszkodzi jak jakaś przejmie inicjatywę od czasu do czasu.
Drogie Panie - my wcale źle o Was nie myślimy gdy to Wy zagadujecie. Wręcz przeciwnie - pewna siebie kobieta to dodatkowy atut.
IHSI
IHSI
  22 sierpnia 2017
Karoleki
Karoleki: szczescia zycze :)

Dziękuję:ziober2:
dzas
dzas
  25 sierpnia 2017

Tak

MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  25 sierpnia 2017

Internet ułatwia jednakże by coś się mogło narodzić trzeba czasu i chęci z obojga stron. Może nie zawsze w kontekście związku ale choćby samej przyjaźni. Moim zdaniem wszystko zaczyna się od znajomości, przyjaźni aż do miłości. Patrząc na współczesność to można też polemizować powyższe. Uwzględniając takie portale to najpierw ocena całokształtu idzie w ruch. Dalsze plany to selekcja.

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.