BozenaPisarska
BozenaPisarska
  19 sierpnia 2017 (pierwszy post)

Mam takie pytanko kieruje tu do facetów większości. Dlaczego wygląd kobiety ma aż takie wielkie znaczenie

IHSI
IHSI
  19 sierpnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlaczego wygląd kobiety ma aż takie wielkie znaczenie
Czy ja wiem czy ma to jakieś znaczenie chyba nie , po prostu żeby była sobą tak jak u nas mówią , po prostu swojsak kobietka.
Narcissist
Narcissist
  19 sierpnia 2017

Wszyscy faceci to wzrokowcy. I wydaje mi się, że zawsze (myślę że kobiety też) kiedy spotyka się inna osobę, to przede wszystkim liczy się pierwsze wrażenie. Jeśli pierwsze wrażenie jest słabe, to szuka się dalej...

LorenzoAdam
LorenzoAdam
  20 sierpnia 2017

To się bierze z instynktu, który podpowiada, że dobrze wyglądająca kobieta jest w stanie urodzić zdrowe i silne dzieci.
Co zresztą potwierdza się w życiu.

LorenzoAdam
LorenzoAdam
  20 sierpnia 2017

Analogicznie kobiety gustują w silnych i agresywnych facetach. Samce alfa.

Narcissist
Narcissist
  22 sierpnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Analogicznie kobiety gustują w silnych i agresywnych facetach. Samce alfa.

Problem w tym że typów idealnych nie ma, więc w życiu to rożnie bywa.
Dominik7016
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Dominik7016
  23 sierpnia 2017

Dla mnie wygląd nie jest, ważny nie ważne jak wygląda kobieta.Ważne jest jakim jest człowiekiem.

MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  23 sierpnia 2017

Odpowiem tak na to pytanie. Wygląd przyciąga ale to charakter zatrzymuje człowieka przy sobie. Też można powiedzieć że ładna miska jeść nie daje.

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

antonioo96
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
antonioo96
  28 sierpnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Analogicznie kobiety gustują w silnych i agresywnych facetach. Samce alfa.

Kobiety nie gustują w agresywnych samcach bo agresja jest przejawem słabości. Myślę że bardziej chodzi o odpowiedzialność, rzetelność, jeśli chodzi o źle pojmujesz siłę. Siła spokoju, hart ducha, klasa, zdolność do otwartego wyrażania swoich emocji no i tak dalej. to na przykład jest siła
LorenzoAdam
LorenzoAdam
  28 sierpnia 2017

Ty swoje, a życie swoje. Ale co komu pomaga.

MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  28 sierpnia 2017

To jest temat bez końca. Temat o gustach. Co kto napisze z jednej strony jest prawda jednak z drugiej nie do końca. To jest właśnie w tym fajne bo nie ma receptury idealnej.

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.