danielo24vip
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 43
danielo24vip
  3 sierpnia 2017 (pierwszy post)

Co ma większe znaczenie wygląd czy to co ma się w sercu

Moim zdaniem to co w sercu jest na pierwszym miejscu

CuteNinja
CuteNinja
  3 sierpnia 2017
danielo24vip
danielo24vip: Co ma większe znaczenie wygląd czy to co ma się w sercu

Ja oceniam całokształt, a nie części składowe. Wychodzę z założenia, że wszystko albo nic.
blondiehung
blondiehung
  4 sierpnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: danielo24vip: Co ma większe znaczenie wygląd czy to co ma się w sercu Ja oceniam całokształt, a nie części składowe. Wychodzę z założenia, że wszystko albo nic.

hej możesz do mnie napisać na priv?
CuteNinja
CuteNinja
  4 sierpnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: priv?

Oui, napisałam.
Skorpion87
Skorpion87
  6 sierpnia 2017

Uważam, że to co w środku bardzo często wychodzi na zewnątrz... Jeśli ktoś jest leniwy, nic go nie cieszy, ciężko mu sobie zorganizować czas, to siłą rzeczy odbije sie to na jego wyglądzie...

To, że niektóre cechy dziedziczymy po rodzicach to inna sprawa, ale na wiele jednak mamy wpływ i trzeba tylko troche pracy nad sobą ;)

Inna sprawa, że nie wszyscy muszą być 'cukierkowo pękni', ale dbając o siebie jesteśmy w stanie sporo 'nadrobić', choć osobiście uważam, że niektórzy z tym 'dbaniem' przesadzają :x, ale ... Umiar we wszystkim co robimy jest istotny ;)

LostInTheEcho
LostInTheEcho
  6 sierpnia 2017

Charakter i to co w sercu jest tak samo ważne jak wygląd zewnętrzny. Wiadomo, że ktoś z kim chciałabym wejść w poważniejszą relację musi podobać mi się też wizualnie. Podobno to wygląd przyciąga, a charakter zatrzymuje :). Ideały nie istnieją, ale to nie oznacza, że ludzie będą łączyć się w pary "jak leci". Każdy ma swój gust i swoje preferencje. Każdy wyznaje inne wartości. Więc szukając prędzej czy później trafi się na osobę, która nam do gustu przypadnie :)

WeronikaSlawek
WeronikaSlawek
  11 sierpnia 2017
Ostatnio edytowany: za 10 stycznia 3630

To co w sercu jest dużo ważniejsze, ale nie oszukujmy się co widzi się pierwsze wygląd czy charakter? No właśnie. Wygląd to coś co ma nas zainteresować tą osobą, przykuć uwagę, a tak naprawdę zachęca do poznania tego co najważniejsze, czyli charakteru. Nie da się interesować osobą, która w ogóle nie podoba nam się wizualnie, tak samo działa to w drugą stronę, nikt nie zwiąże się np. z mężczyzną który jest bardzo przystojny, jeżeli będzie chamski, zapatrzony w siebie i głupi jak but (buta tutaj nie obrażając). Podsumowując moją wypowiedź stwierdzam, iż charakter jest ważniejszy ale bez wyglądu nie da to długo trwającego związku, dziękuję pozdrawiam cieplutko wszystkich czytających moją wypowiedź. ;*

blondiehung
blondiehung
  12 sierpnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: To co w sercu jest dużo ważniejsze, ale nie oszukujmy się co widzi się pierwsze wygląd czy charakter? No właśnie. Wygląd to coś co ma nas zainteresować tą osobą, przykuć uwagę, a tak naprawdę zachęca do poznania tego co najważniejsze, czyli charakteru. Nie da się interesować osobą, która w ogóle nie podoba nam się wizualnie, tak samo działa to w drugą stronę, nikt nie zwiąże się np. z mężczyzną który jest bardzo przystojny, jeżeli będzie chamski, zapatrzony w siebie i głupi jak but (buta tutaj nie obrażając). Podsumowując moją wypowiedź stwierdzam, iż charakter jest ważniejszy ale bez wyglądu nie da to długo trwającego związku, dziękuję pozdrawiam cieplutko wszystkich czytających moją wypowiedź. ;*

hej napiszesz do mnie? prosze ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.