Partner na studniowke, wesele, etc... strona 76 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Szukam osoby towarzyszacej na wesele (9.05) transport i powrot jest zalatwiony .Wesele jest w Bielsku-Bialej. Dziewczyna powinna byc kulturalna, lubiąca się bawić, wiek i wzrost nie mają znaczenia:) Więcej informacji na priv i gg 43478806
Wesele pod koniec marca, a ja nie mam partnerki.
Jest tu jakaś pani chętna na zabawę?
Będzie naprawdę fajnie - wesele na poziomie, jestem dobrym tancerzem, zapewniony nocleg.
Zapraszam na PW.
Dolny Śląsk.
a ja szukam partnerki na wszystkie wesela i różnorakie imprezy, które odbędą się w bliskiej i dalekiej przyszłości :D pisać, pisać! :D
Cześć poznam chętna dziewczynę która miała by ochote na dobra zabawę potańczyć troszke potowarzyszy mi na weselu a nawet dwóch które odbędą sie w kwietniu w wieku od 18 do 25 lat dziewczyny zostawcie lajka na pewno sie odezwę:) albo priv :*
Cześć poznam chętna dziewczynę która miała by ochote na dobra zabawę potańczyć troszke potowarzyszy mi na weselu a nawet dwóch które odbędą sie w kwietniu w wieku od 18 do 21 lat dziewczyny z okolic żywca bielska zostawcie lajka na pewno sie odezwę :P albo pisać na priv :D dam namiary na fb :)