Jakie sa wasze opinie na temat tego laptopa
TOSHIBA Satellite C675-S7106
TOSHIBA Satellite C675-S7106 opinie
No na pewno nie do grania ..
A co do lapka , najzyczajnieszy laptop , z najzyczajnieszym prockiem.
Jedynie + to co ja lubie czyli 17.3 a to juz fajniejsze do przeglądania neta czy oglądania filmików :) Gry odpadają , chyba że jakieś podstawowe , w nic nowego nie pograsz :)
Dobry laptop z średniej półki,bym miał jedynie zastrzeżenia do karty grafiki,poza tym monitor 17 cali więc to duży plus.
tylko do nauki i internetu. Granie odpada . Jak już to tylko strategię. Jak się spisuje na linuxie ? I kwestia wytrzymałości ewentualnego rozebrania w celu przeczyszczenia. Musi być solidny. Jak producent podchodzi do kwestii gwarancji?
Plusy :
- 17 cali
Minusy :
- 17 cali (+/- bo fajny ale duży , niewygodny do transportowania, trzymania na kolanach)
- 2 USB
- karta graficzna
- chyba nie ma bloothota czy jakoś tak :P
1. Pytasz o linuksa, to szukaj kompa bez systemu po co przepłacać.
2. Grać nie chcesz, a jak ci się zachce ? To na nim nie pograsz.
3. Każdy laptop jest wytrzymały jak o niego dbasz.
Powiedz jaki masz budżet do przeznaczenia na laptopa i do czego ma głównie służyć ( czy do gier czy internet,filmy,word,paint)
Solidne laptopy hmm to masz do wyboru HP lub Toshiba. W Granicach 1800 to kupisz dobry model toshiby satelite używany ale te laptopy długo służą więc polecam,nic nie będziesz musiał czyścić bo mają lepsze spasowane obudowy. A system po co ci linux? XP home edition pójdzie spokojnie
gry mnie nie kręcą nie mam na to czasu. Ważne by się na nim dobrze pracowało. Pisanie obróbka grafiki internet. Muszę jeszcze pomyśleć.cena najlepiej poniżej 2tys. Jaka jest realna różnica pomiędzy i3 a i5 ?