ryuuzaka
ryuuzaka
  8 maja 2012 (pierwszy post)

Cześć,
Mam problem z gadu gadu w xperi, mianowicie nie działa mi wibracja. W ustawieniach mam ustawione wibracje na "zawsze" i w ustawieniach gadu-gadu też są włączone, nie mam pojęcia co jest nie tak, proszę o pomoc.

Niereformowalny
Niereformowalny
  8 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam problem z gadu gadu

To na telefonach też się sypie jak wieża z kart? :and:
whitestok
whitestok
  8 maja 2012

mam GG na EVO3D i na Desire HD i na obu telefonach działa super, nie ma żadnych problemów więc myślę, że może po prostu powinnaś wyłączyć wibrację, uruchomić tel ponownie a później po prostu włączyć wibracje z powrotem.

Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 6
Martin
  8 maja 2012

Brak wibracji występuje tylko w przypadku powiadomień wywołanych przez gadu gadu, czy z innymi aplikacjami też nie działają wibracje, rzecz jasna chodzi tylko o powiadomienia.

ziew...

MTF
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  9 maja 2012
Tyrael
Tyrael:

Proste.. Włącz w ustawieniach gg dźwięk i wibracje.. Potem wycisz cały telefon do wibracji - przyciskiem glosnosci do samego dołu na ekranie domowym.. Wibracje się pojawią..

Wibracje nie działają dlatego ze tryb w jakim telefon powiadamia cię o tym ze ktoś dzwoni itp ma wyłączone wibracje a to przejmuje kontrolę nad wszystkimi aplikacjami generujacymi powiadomienia :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.