Witam od jakiegoś czasu tj. może z tydzień prawie na każdym odtwarzanym filmie z serwisu yt jest muł.Coś wam wiadomo o jakichś pracach związanych z serwisem? Kumpel też ma z tym problemy.Wczytanie całego filmu również nie pomaga,klatkuje głos się zazwyczaj nie zacina tylko obraz jest w tyle.. o co tu kuźwa mać chodzi?;)
Odpowiedzi typu słaby net/komputer proponuje zachować dla siebie bo j/w wspomniałem dzieje się to na różnym sprzęcie z różnym łączem ;)
lista tematów
zmulony youtube strona 1 z 2
Zamula się Fch*j...
Wczoraj oglądałem film na YT i od 50 min włączyło mi się na w lewym górnym rogu:
"Jesteś w trybie pełnoekranowym naciśnij ESC aby wyjść"
Myślałem że zniknie po paru sek. ale nic z tego. wylogowanie się z konta YT i włączenie filmu od nowa też nic nie dało, mało tego przewijało mi automatycznie film do momentu w którym wyłączyłem, a nie od początku jak to kiedyś było.
YT jest w fazie jakiś testów... trzeba przeczekać.
Mi też czasem filmik ładuje się z wyprzedzeniem czasem na bieżąco a czasem muszę poczekać parę sek. lub zacina się co chwilkę bo buforowanie jest za słabe.
Właśnie międzyinnymi przez duże zużycie zasobów będzie się powoli odchodzić od flasha, nawet samo Adobe doskonale o tym wie. Problem polega na tym że HTML5 nie jest jeszcze ustandaryzowany przez W3C i żadna przeglądarka nie obsługuje go w pełni. Ale to on jest przyszłością ze względu na niezależność od platformy i zewnętrznych pluginów.