czy ktoś sie orientuje, czy jeżeli pobrałam facebooka i gg z androida (co jest bezpłatne) to czy korzystanie z niego jest CAŁKOWICIE bezpłatne?
Miałam dzisiaj rano 30 euro na koncie a teraz patrze a tu tylko 4 ;o
jak to możliwe?
proszę o odpowiedz, ale tylko tych co sie znają i maja 100% pewność.
lista tematów
android!
znam się i mam w 100% pewność, że operator sieci komórkowej, w której masz tel, pobiera Ci kasę za połączenie z internetem. Rozejrzyj się za jakimiś pakietami internetowymi...lub weź sobie jakiś kontrakt w cenie ok 30 euro miesięcznie z jakąś dobrą ofertą. Ja mam np w telefonie net wliczony w abonament i bez limitów.
tylko ze wczesniej uzywalam i gg i facebooka i mi nie pobieralo siana :( a dzisiaj 26 euro a chwile siedzialam :O jestem splukana :)
Wcześniej pewnie miałaś jakieś darmowe MB do wykorzystania, a po ich wykorzystaniu zaczęło Ci pobierać kasę.
ehh. nie znacie sie w ogóle patrze.
co ja pacze?
Jak chcesz miec gg w telefonie z androidem to nie ma problemu,sciagnij z marketu,przejdz do sieci redbullmobile(darmowy internet,wolny,ale na gg wystarcza),poza tym jak doladujesz konto to masz kilkaset megabajtow to wykorzystania. facebook? po co ci to? [...]
pytam, bo sie nie znam. to chyba jasne?
niewiem czy zauwazyles ale napisalam w euro ile mialam na koncie, co znaczy ze nie korzystam z polskiej karty.
a co do wifi.. to moge :P tylko ze wiekszosc ma haslo.
Konto usunięte: czy ktoś sie orientuje, czy jeżeli pobrałam facebooka i gg z androida (co jest bezpłatne) to czy korzystanie z niego jest CAŁKOWICIE bezpłatne?
Konto usunięte: znam się i mam w 100% pewność, że operator sieci komórkowej, w której masz tel, pobiera Ci kasę za połączenie z internetem. Rozejrzyj się za jakimiś pakietami internetowymi...lub weź sobie jakiś kontrakt w cenie ok 30 euro miesięcznie z jakąś dobrą ofertą. Ja mam np w telefonie net wliczony w abonament i bez limitów.
dokladnie tak, olate za gg pobiaraja tylko w polsce za oficjalne gg ktore chodzi chyba tylko ja java i na symbianie, android ma swoja aplikacje ktora jest free. jedynie za co ponosisz oplate to transfer ale nie sa to az tak drastyczne ilosci danych zeby zjadlo ci 26 eurosow. wez sobie sprawdz czy czasem nie dzwonilas na jakies powiedzmy numery urzedowe bo np w uk jest tak ze mimo tego ze mam w abo mase minut to na numery zaczynajace sie od 0870 place i to slono. nie mowie ze to moze byc przyczyna ale warto sprawdzic . btw podaj nam jaki masz plan taryfowy operatora itp itd. i tak jak mowil przedmowca zakup sobie jakis pakiet jesli jedziesz z fona na karte