OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  24 marca 2012 (pierwszy post)

czy ktoś sie orientuje, czy jeżeli pobrałam facebooka i gg z androida (co jest bezpłatne) to czy korzystanie z niego jest CAŁKOWICIE bezpłatne?

Miałam dzisiaj rano 30 euro na koncie a teraz patrze a tu tylko 4 ;o
jak to możliwe?

proszę o odpowiedz, ale tylko tych co sie znają i maja 100% pewność.

whitestok
whitestok
  24 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

znam się i mam w 100% pewność, że operator sieci komórkowej, w której masz tel, pobiera Ci kasę za połączenie z internetem. Rozejrzyj się za jakimiś pakietami internetowymi...lub weź sobie jakiś kontrakt w cenie ok 30 euro miesięcznie z jakąś dobrą ofertą. Ja mam np w telefonie net wliczony w abonament i bez limitów.
OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  24 marca 2012

tylko ze wczesniej uzywalam i gg i facebooka i mi nie pobieralo siana :( a dzisiaj 26 euro a chwile siedzialam :O jestem splukana :)

whitestok
whitestok
  24 marca 2012

Wcześniej pewnie miałaś jakieś darmowe MB do wykorzystania, a po ich wykorzystaniu zaczęło Ci pobierać kasę.

OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  24 marca 2012

ok juz rozumiem, dzieki

do zamkniecia.

oOZyxak0o
oOZyxak0o
  25 marca 2012

ehh. nie znacie sie w ogóle patrze.
co ja pacze?:wtf:
Jak chcesz miec gg w telefonie z androidem to nie ma problemu,sciagnij z marketu,przejdz do sieci redbullmobile(darmowy internet,wolny,ale na gg wystarcza),poza tym jak doladujesz konto to masz kilkaset megabajtow to wykorzystania. facebook? po co ci to? [...]

Podgur
Podgur
  25 marca 2012

By the way zawsze możesz ustawić, by łączyło się jedynie przez wi fi:)

OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  25 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie znacie sie w ogóle patrze.

pytam, bo sie nie znam. to chyba jasne?

Konto usunięte
Konto usunięte: przejdz do sieci redbullmobile

niewiem czy zauwazyles ale napisalam w euro ile mialam na koncie, co znaczy ze nie korzystam z polskiej karty.

Konto usunięte
Konto usunięte: By the way zawsze możesz ustawić, by łączyło się jedynie przez wi fi:)

a co do wifi.. to moge :P tylko ze wiekszosc ma haslo.
whitestok
whitestok
  25 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ehh. nie znacie sie w ogóle patrze. co ja pacze?

odezwał się FACHOWIEC :D ale czytać ze zrozumieniem to już nie potrafi :D
MichaU
MichaU
  26 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czy ktoś sie orientuje, czy jeżeli pobrałam facebooka i gg z androida (co jest bezpłatne) to czy korzystanie z niego jest CAŁKOWICIE bezpłatne?

Konto usunięte
Konto usunięte: znam się i mam w 100% pewność, że operator sieci komórkowej, w której masz tel, pobiera Ci kasę za połączenie z internetem. Rozejrzyj się za jakimiś pakietami internetowymi...lub weź sobie jakiś kontrakt w cenie ok 30 euro miesięcznie z jakąś dobrą ofertą. Ja mam np w telefonie net wliczony w abonament i bez limitów.

dokladnie tak, olate za gg pobiaraja tylko w polsce za oficjalne gg ktore chodzi chyba tylko ja java i na symbianie, android ma swoja aplikacje ktora jest free. jedynie za co ponosisz oplate to transfer ale nie sa to az tak drastyczne ilosci danych zeby zjadlo ci 26 eurosow. wez sobie sprawdz czy czasem nie dzwonilas na jakies powiedzmy numery urzedowe bo np w uk jest tak ze mimo tego ze mam w abo mase minut to na numery zaczynajace sie od 0870 place i to slono. nie mowie ze to moze byc przyczyna ale warto sprawdzic . btw podaj nam jaki masz plan taryfowy operatora itp itd. i tak jak mowil przedmowca zakup sobie jakis pakiet jesli jedziesz z fona na karte
MichaU
MichaU
  26 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: By the way zawsze możesz ustawić, by łączyło się jedynie przez wi fi:)

no tak ale jesli chodzi o mobilnosc to wifi raczej odpada :P
TroubleOnMyMind
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
TroubleOnMyMind
  27 marca 2012
MichaU
MichaU: no tak ale jesli chodzi o mobilnosc to wifi raczej odpada :P

Ale ona jest ze sterfy "euro" nie czytałeś ? tam jest wszędzie wi fi.. :and:
To jest przeca "another world" jee.. :zonk:
MTF
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  27 marca 2012
TroubleOnMyMind
TroubleOnMyMind:

Nie masz pojęcia o zagranicy.. Wifi wszędzie to bujda.. Poza tym tam każdy jest swiadomy jak to działa.. Filtruja po macu i dają hasła.. Mówię z tego co widziałem..
UTurnCode
UTurnCode
  30 marca 2012

Ja mam na ipadzie pakiet orange 6gb na 2 lata za 20zł i to jest najlepsza opcja jaką znalazłem. Oczywiście jeśli chce dzwonić albo wysyłać smsy z tableta to, to juz nie jest wliczone w ten pakiet. gg oczywiście jest za free.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.