Punkt widzenia zależy od konta patrzenia
Uważam, że nie należy głosować ciągiem na 50osób (smutny marazm)
Nie należy też wszystkim plusów stawiać, ani wszystkim minusów !!!
Na powyższym nie zyskujesz a tracisz.
Najfajniej jest głosować na osoby napotykane na MF.
Klikasz w profil i .
Głosujesz na to co widzisz
Myślę, że tak najfajniej
Konkurs stylizacji ma wiele racji ^^bytu strona 1 z 2
KoCham Was
Tak osobiście doradzam.
Dawać styl:
- zgodny z tematem (robienie z innych głupa nie przysparza plusów)
- albo/i rozpoznawalny (masz plus z radości, ze cie ktoś rozpoznał)
Poważnie dawanie samych minusów czy samych plusów jednakowo ci wrogów przysporzy. Trzymka. Miłego. Głosowania z pomyślunkiem
KoCham Was
Optymalnie jest oceniać po kolei wszystkich na taśmociągu i klikać na ZIELONE albo na CZERWONE, zgodnie z własnym gustem.
Racja.
Zgodnie z własnym gustem !!!
Dzięki.
Z moich obserwacji:
Pierwszym tematem było jak widać z ss z finalistkami "Boys/Babes".
Głosowanie zaczęło się w środę 28września a skończyło w piątek 30września.
Zgłaszać się można było już odrobinę wcześniej, nieledwie dzień.
Natychmiast w piątek podany został temat "Taste". Już głosujemy na niego. Jeszcze dwa tzn. chyba do wtorku (jest niedziela), lub zachowując poprzedni system do środy.
Do piątku 30września temat "Boys/Babes"
Do środy 5października temat "Taste" słodko gorzko ^^ TERAZ TERAZ
Sublimują się konkret tematy:
Od środy 5października temat "Be a Star"
Konkurs był na najlepsze wystylizowanie awatara na wybraną światową gwiazdę. Album z MF "Gwiazda" http://www.fotka.pl/grupa/830909/Miasto_Fotki/Fotki/60,Gwiazda/
Ciekawam odpowiedzi
KoCham Was
Farsa! Ludzie wystawiają ludziki ubrane jakby wczoraj konto założyli i na nich są głosy oddawane, jeszcze omyłkowo wygrają.
Kuszenie możliwością wygrania 500 Coins, ale żeby mieć szanse, trzeba sporo Coins włożyć w ciuchy. I tak bardzo wielu z powiedzmy kilkuset graczy biorących udział (pomijam nasz rynek, bo jest mały, mówię o włochu itp).
Ot, kolejny sposób na zdobywanie pieniędzy od graczy.
Powodzenia biorącym udział. Nawet jeśli wygracie, to i tak przegraliście. Wygrywa zawsze smeet, bo na Was zarabia.
Nie powinno być widać wyników innych osób oprócz własnego i sprawa miał by inny obrót takie jest moje zdanie bo jest totalny chybił trafił
życie jest jak prezerwatywa działa do czasu póki się nie wytrze!!!
RAZ !!!!
Jak przesiewać spoza tematu?
DWA !!!
Czy kwestia nagród dostałem/niedoszło musi być rozpatrywane na całym MF?
KoCham Was
Zauważyłem, że od czasu, gdy doszły nowe Administratorki, czas wysyłania nagród konkursowych wydłużył się. Nie rozumiem związku między tym, ani logiki tegoż, bo przecież nastąpił podział ról i tym samym odciążenie Fenomenki od wszystkiego, no ale niestety tak jest. Mam nadzieję, że ulegnie to poprawie.
Kiedyś była sama Fenomenka i itemy wysyłane były wie ein Blitz! Szacun!