I co z odznaką kapelan, na innych rynkach kapelanów jest seetki. Ci żonaci itd.
Może i pora u nas to wprowadzić? Terminy ze ślubem są napięte kapelan też nie ma za dużo czasu (nie mówię, że trzeba siedzieć 24h, nic do niego nie mam). Ale przydałoby nam się kilku kapelanów.
Kiedyś już ten temat poruszałem, skoro jest problem bo kapelanom trzeba dać
połowę praw S do dawania odznaki poślubiony/na to może kapelan będzie tylko ślubu udzielał i o odznakę zgłaszał się do któregoś z Adminów. Ale jakoś na innych rynkach nie jest to problem...
Najlepiej gdyby kapelani byli w strefie nast. oraz +18 ;)
Pozdrawiam:DD
[POMYSŁ] Kapelan! strona 1 z 2
Wykorzystaj ten czas by dobrze przemyśleć swoją decyzję. Pamiętaj, to nie jest pierwsza lepsza impreza. To ważny moment. Miej pewność, że tego chcesz, miej też świadomość, że Twój partner tego chce. Aby nie podjąć decyzji zbyt pohopnie. Ślub, to nie imieniny, które można obchodzić co rok.
Poczulam sie jak u psychologa. :) I praktycznie kazdy mi to mowi , ale jestem zdecydowana , mimo klotni - ale tak to chyba w kazdym zwiazku :P
Kapelan a jego urlop: Niech mi tu ktoś wyjaśni teraz jakim cudem ktoś może chcieć urlopu od zabawy, czy tam od grania ? ;/
gra to nie przymus... a " takim cudem " że Miasto Fotki nie jest obowiązkiem i każdy ma pełne prawo do odpoczynku
Dokładnie!
A jakim cudem wszystkie OP nie siedzą 12h dziennie w grze non stop? Przecież to zabawa i granie. No drogi Panie, tak się nie da!
Weźcie coś zróbcie może bo kapelana już od ponad miesiąca nie ma ile można mieć wakacje w dodatku od gry???