Witam mam świetny pomysł na to aby uatrakcyjnić świat MF a mianowicie konkurs na Króla i Królową MF ale nie pod względem ubioru czy też levela lub urody tylko pod kątem tego kto jest tu popularny ,szanowany,lubiany i z kim wam się dobrze pisze i bawi chciałbym aby to było zachętą do poprawy stosunków na MF oraz poznawanie się lepsze a jednocześnie pokazanie siebie z lepszej strony tak więc każdy mógł by wytypować swoje 2 osoby ze swojego środowiska do tego aby zostali królem i królową i Panowali by oni na MF przez miesiąc potem następna para.
Ale to nie wszystko mieli by oni specjalne względy tzn mieli by prawo do porządzenia raz w tygodniu i ich rozkazy były święte a każda osoba wykonująca polecenia oczywiście w miarę normalne bez przesady otrzymywała by punkty lojalności które król i Królowa by zapisywali dla najlepszych pod koniec miesiąca były by 3 nagrody za 1 ,2 i 3 miejsce oczywiście punktacje żeby nie było oszustwa trzeba było by zgłaszać na bieżąco do organizatora z jej opisem za co dodany punkt .
Czekam na waszą opinie !!!
Król i Królowa MF strona 1 z 2
życie jest jak prezerwatywa działa do czasu póki się nie wytrze!!!
Radość wielka.
Nie wiem tylko czy potencjalni Król Królowa się ucieszą z tego.
Mam już sama kilku na oku, jakby co :D
Ale i tak:
Będzie promo Arcików.
Po co to?
Tego nie chcę
KoCham Was
Nie znaczy że oni wygrają trzeba uzasadniać za co i czy się nadają na króla i królową więc to nie takie siup Aferko a po 2 chciałbym do pomocy 2 lub 3 osoby do Jury więc to nie bedzię tak że wygrają na 100%
POMYSŁY KONKURSÓW KIEROWAĆ DO BOMBONIERKA Z POMYSŁAMI
TUTAJ: http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/9168,KONKURSY_-_bombonier
Tak z tym że to mają być król i królowa których będzie widać na MF i będą się wyróżniali , a co do konkursu to już wysłałem do Fenki i bez urazy podobieństwa niema miedzy twoim a moim Xeen :D
Oj i tu się mylisz pewności nigdy niema to dla grafika seet to jakach chwila zrobić kolejny znaczek ale nie o to mi chodzi raczej wyróżnić pod względem osoby jako osoby a nie znacznika choć co prawda musi się czymś wyróżnić to fakt
No tak, ale co to znaczka
nie dodadzą tak tik tak bo chcę tego jakiś użytkownik z Polski... Nie robią znaczków odznak przy każdym konkursie...
Tak i nie musi być byle by jakimś ubiorem wyróżnić ich w którym byli by rozpoznawalni oraz szarfy king i qwinn
Sam pomysł nie jest zły, pod jednym wszak warunkiem, że takie osoby, które zostałyby wybrane na króla i królową MF , byłyby motywacją dla innych:)
Jako wyróżnienie proponuję specjalne odznaczenie , np literka " K " ze złotą koroną u góry litery K .
Problemem jednak jest .... weryfikacja , bo takie osoby muszą spełniać stałe i określone warunki ( żadne na pokaz , możliwość zabrania odznaczeń ) .
REWELKA :) Z czasem mogłoby się okazać , że jest takich osób więcej , a to byłoby miłe .
Jestem przeciwny tworzeniu par , typu - król , królowa , a jestem za tym , by : mężczyźni - mieli tytuł króla , zaś kobiety - tytuł królowej .
Bardzo istotny warunek , wynikający z istoty sensu , otóż - król i królowa nie mogą zmieniać płci !
Nie zgodzą się na odznakę K bo jakiś tam "człowieczek" z Polski chce konkurs
król i królowa takie coś nie wejdzie nawet. Król MF? - Po co ta odznaka
co ona ma oznaczać, że ktoś rządzi?
Od rządzenia jest Admin
Wiesz co? Myślę, że literek K, zwłaszcza czerwonych, to ludzie mają dość!:crylol:
Sam pomysł ciekawy, ale realizacja...
Smęt nie stworzy nowej odznaki, bo my chcemy. Chyba, że widział by sens tego na WSZYSTKICH RYNKACH. Wtedy moooże. A jakby jeszcze widział zyski z tego... ło ho ho! To już jutro byśmy tąką odznakę mieli do dyspozycji Administratorów.