Jakiś czas temu miałam przerwę w korzystaniu z miasta fotki, przez ten czas wprowadzili jakieś odznaki (chodzi o tą brązową, srebrną i złotą), czy one mają jakiś inny cel oprócz szpanu (np podniesie mi to jakoś lvl czy coś)??
Po kiego te odznaki strona 1 z 2
Jest to jeden z celów, jaki realizuje się, grając. Ale też pokazanie innym, ile się z gry wycisnęło. No i trochę szpan. Odznaki za kupowane ciuchy to też motywacja do wydawania Coins.:)
Odnośnie odznak...
To mi powiedzcie jak można mieć tak mało zadań codziennych zrobionych, 21 odwiedzin pokoju, ciuchów za 25 Coins i level 24?
Taka zagadka na pochmurny dzień.
Tak ok. 400FP nie raz uda się zebrać.
W powyższej zagadce zadziwia brak brązu za zegar.
Dzięki ozdobie poniższej
Ja dzisiaj po raz pierwszy jabłka pozbierałam w Strefie Zielonej (a było mi tam tak nie po drodze zawsze) RADOSNA
KoCham Was
Ten konkurs był super. Więcej się nie powtórzy. Chyba, że zrobią, żeby mieć wszystkie na złoto. Masakra!
Konkurs był super. Trochę czasu spędziłam na nabijaniu odznak na złoto. A te za gry zagrać 500 razy np w Polar Pogo
Dlatego marzy mi się, by dodali platynowe odznaki.
Przecież już dużo czasu minęło od wprowadzenia brązowych/srebrnych/złotych, ludzie zdobyli je, teraz nabijają zadanie z Hot Dogami na złoto. Trochę to monotonne. A wprowadzenie platyny, spowodowało by zwiększenie aktywności w grze. I świadomość, że prędzej czy później, pojawi się konkurs na największą ilość odznak platynowych.
Tak więc... pla-ty-na! pla-ty-na!