Xeen
Xeen
  1 września 2011 (pierwszy post)
Tutaj dajemy propozycje zadań jakie mogą
być na Mieście Fotki

-NP. Zadanie "Odwiedź 10 znajomych"
Nagroda: 50 Fame Points

Afera74
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 16
Afera74
  2 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: raz w miesiącu lub z jakiejś okazji FP za zadania było liczone podwójnie

Fajne. Fajne :brawo:
Np. Wszyscy którzy zrobią popcorn w kinie dnia bodajże 15września, dostaną za nie 50Fp miast 25.
Fajne

KoCham Was

stvn
stvn
  2 września 2011
Afera74
Afera74: dostaną za nie 50Fp miast 25

Popieram!
Xeen
Xeen
  2 września 2011

500 Fame Points :swir:

Apasionada
Apasionada
  3 września 2011

Mam pomysł ... gra w Parku Miejskim .. np. jest jakis ludek i sie klika na niego by zagrac cos w stylu innych gier.. ; ) Przenosimy sie do najzwyczajniejszego parku ! Sadzimy drzewko, dbamy i pielegnujemy za boots np. 10 boots 1 x dziennie ;) i tak przez tydzien az drzewko ' urosnie ' wtedy dostajemy np . 300 fame points albo cos do wyklikania do pokoju zwiazanego z parkiem , jakis kwiatek czy cos ;P

Apasionada
Apasionada
  3 września 2011

W strefach muzycznych nie ma gier!! Mam kilka pomyslow takze w stylu innych gier na MF :)
1. zacznijmy od .. Bunku Techno ! - Pomoz Dj'owi z plytami , np. plyty sa porozrzucane i musimy je poskladac , albo wkrecic fajna nutke ;)
2. swiatynia rocka - Gitarzysta zapomnial nastroic gitare przed wystepem .. pomozmy mu ! :)
3. na placu imprez - bojka ! rozdzielmy skloconych fanow roznorodnej muzyki ; ) - czy cos takiego ..

Także dla najlepszego pomysłodawcy nalezala by sie jakas nagroda - jesli by zostal pomysl jego wdrazony w zycie, bo myslenie to tez czasem bolesne :P

stvn
stvn
  3 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: plyty sa porozrzucane i musimy je poskladac

Fajne!:brawo:
xXXxGumisxXXx
xXXxGumisxXXx
  3 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Gitarzysta zapomnial nastroic gitare przed wystepem .. pomozmy mu

Jeszcze niech odwzorują różnego rodzaju mostki ( np. najmniej lubianego Floyd Rose'a ) to dopiero będzie strojenie ;D
stvn
stvn
  3 września 2011

To dziękuję bardzo za takie zadania.:bye:

xXXxGumisxXXx
xXXxGumisxXXx
  3 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Oj tam oj tam ;P
stvn
stvn
  3 września 2011

A wiesz jak odblokowywałem te style, co trzeba było ciskać kolorowe przyciski? Na kartce sobie pisałem 1, 4, 3, 1, 2 itd... Inaczej bym nie utargał!

xXXxGumisxXXx
xXXxGumisxXXx
  3 września 2011

Heheh ;) ja to jakoś zapamiętywałem ;P

stvn
stvn
  5 września 2011

Niemożliwe i tyle!

DontForgetAboutMe0
DontForgetAboutMe0
  5 września 2011

a ja mam prośbę. Może ktoś wypisać te tzw '' tajemnicze zadania''. Wiem , że trzeba bylo posprzatac butelki w stacji metra, pozbierac roze a kawiarni, zapalić lampy, posprzatąc koło koszy na smieci. Ktoś zna jakieś jeszcze ?

stvn
stvn
  5 września 2011

Nie ma więcej narazie.

xXXxGumisxXXx
xXXxGumisxXXx
  5 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Niemożliwe i tyle!

Możliwe jak w obecnych czasach w szkole wymagają wkuwania "Ody do młodości" Mickiewicza i milion 100500100900 slowek z anglika na blache ;P
Pamięć sama się wyrabia xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.