nowe pokoje i naciaganie nas na wydawanie conisów strona 1 z 3
witam.....pragnę poruszyć temat nowych pokoi...niestety znowu jesteśmy naciągani na wydawanie conisów ,żeby umeblować pokoje
to już przesada...może dajcie prace avatara płatną conisami ,było by super.......czekam na wasze opinie:)
pozdrawiam
No tak najlepiej dodawac nowe pokoje, a co ze starymi.? po co te pokoje.? zeby wszystkich naciagac.? nie macie co wymyslec, przesadzacie juz. niedlugo dojdzie do tego ze za wejscie juz bedziecie kasowac...
grazyna ten pomysł z tą pracą za coins to fajny pomysł...bo tak naciągają na te coins ja jedynie robię to co tylko boosts wymaga xD
popieram liczba pokoi mi nie zawadza ale bezprzesady z tymi coinsami jak juz bawic sie w prawdziwe zycie w miescie fotki to i prace takze powinni wymyslec platna zeby moc zdobywac coinsy a nie tylko szczesliwym trafem w kasynie badz w loterii po wygranej grze na "kole fortuny"
Jakby nie patrzeć nie mamy przymusu robienia tego pokoju, można go zamknąć i odstawić.
Haha. A praca za coins - marzenia nie do spełnienia, ale pomysł ciekawy.
Można odpicować wszystkie nowe pokoje i cieszyć się nimi, można też nawet nie tknąć na przykład worków z nawozem i też się cieszyć! A można też powolutku zbierać Coins do Coinsa z smsów, z przesłań od innych, z koła fortuny czy z ankiet i sobie mieszkanko upgrade'ować. Czy nie mam racji?
Nowe pokoje są piękne, o niebo lepsze od starych! A że mają zadania do wykonania? Taka idea przewodnia gry. A że trzeba kupować Coins do tego? Taka idea przewodnia jej twórców.
No tak co innego mógł powiedzieć operator i jego kolega :) Jak chcą niech sobie porozmawiają o tym co Ci to przeszkadza po co od razu zamykac? Jak stvn może pisac glupie posty co mała robi po dostaniu banana to równie dobrze ludzie mogą sobie porozmawiać o tym.
Ale co Ci to przeszkadza przecież nie musisz wchodzić i tego czytać, A im zrobi się lżej na sercu :D