Nie wiem czy tylko ja to odczuwam ale chyba większość z was też że ul jest zawsze do zebrania a niema za niego nawet 1 pf tym bardziej że to jedyne zadanie na które trzeba było wydać coinsy moim zdaniem nie dosyć że powinny być pf to do tego powinno być ich z 50 bo żeby zrobić raz zadanie z pszczołami niezbyt warto kupować strój ale dla nowych nieznających tematu to kolejne zadanie i na pewną liczą że nie jednorazowe.
Czekam na wypowiedzi wasze jestem ciekaw wniosków i konkluzji .:D Pozdrawiam
lista tematów
Temat Ula -Mnie rozczula :D
życie jest jak prezerwatywa działa do czasu póki się nie wytrze!!!
MATKO BOSKA KAŻDY WIE, ŻE UL SIĘ NIE OPŁACA! NIE TRZEBA DO TEGO ZAKŁADAĆ NOWEGO WĄTKU NA FORUM I CO TU NAPISAĆ "UL SIĘ NIE OPŁACA"... KAŻDY WIE, ŻE STRÓJ KOSZTUJE 110 COINS A DOSTAJĘ SIĘ JAKIŚ UL DO POKOJU:)
Nie wydam 110 Coins na rupieć do pokoju!
I tym samym przestrzegam Was przed zmarnowaniem Coins na coś, co nie daje ani jednego Fame Pointa, jedynie powoduje zniknięcie natrętnego przypominacza o zadaniu!
Konto usunięte: I tym samym przestrzegam Was przed zmarnowaniem Coins na coś, co nie daje ani jednego Fame Pointa, jedynie powoduje zniknięcie natrętnego przypominacza o zadaniu!
Dlaczego nie przestrzegłeś mnie miesiąc po tym jak dodali to zadanie ? xD ( wtedy chyba było to SOLIDARNE 25 FP + 1100 FP za ciuchy ;P )
Gdyby można było otworzyłbym wypożyczalnię stroju i kasa zwróciłaby się ;]