Xeen
Xeen
  22 lipca 2011 (pierwszy post)

Trochę nie fair co do nas, że nowi gracze dostają luksusowe pokoje, salon 1 klasa nowe krzesła stół, kanapa, fotele a my dostaliśmy coś starego, a jeszcze ich ogród piękny! My nic nie dostaliśmy! My też takie chcemy:)

Salon oraz ogród dla nowych użytkowników:

stvn
stvn
  22 lipca 2011

Dołączam się do protestu!

xSamAlone18x
xSamAlone18x
  22 lipca 2011

ja również się dołączam, trochę to nie fer, rozumiem że MF się rozwija i musi przyciągać w jakiś sposób nowych graczy, ale co ze "starymi" ??

Xeen
Xeen
  22 lipca 2011

O nas już nie dbają :smutny::smutny:

stvn
stvn
  22 lipca 2011

No niestety.

c0nte
c0nte
  22 lipca 2011

super ogród

Xeen
Xeen
  22 lipca 2011

A spójrzcie na tą kanapę i fotele, dzban pokój :smutny::smutny:

Fenomenka
Fenomenka
  22 lipca 2011

Spokojnie Xeen, też dostaniesz takie pokoje. Po prostu potrzebujemy troszeczkę więcej czasu, by je dostarczyć!

Xeen
Xeen
  22 lipca 2011
:pavarotti::pavarotti: Dziękujemy
xXXxGumisxXXx
xXXxGumisxXXx
  22 lipca 2011

Fakt, że trochę nie fair no, ale czego nie robi się dla nowych "klientów" ;]

Zresztą, nowym i tak wielkiego pożytku to nie przyniesie bo niby co takiego, podziw wśród innych, wyłupiaste oczy i kopara ? ( chyba, że te pokoje mają jakieś niespodzianki typu dodatkowe FP ;> )

Co innego jakby dało się opylać meble ( wtedy to byłoby baaaardzo nie fair )

stvn
stvn
  22 lipca 2011

Ale to każdy dostanie od Niemców z automatu? Znaczy nie! Głupie określenie! Chodzi mi o to, czy każdy stary gracz otrzyma automatycznie taki pokój gratis, czy będą to pokoje kupne?

Xeen
Xeen
  22 lipca 2011

Stvn Fenomenka napisała

Konto usunięte
Konto usunięte: czasu, by je dostarczyć!
- dostarczyć to oznacza, że każdy mamy je dostać "w prezencie", gdyby były kupne to by Fenomenka pisała, żeby je dodać do sklepiku.
stvn
stvn
  22 lipca 2011

No dobrze. To trzymamy za słowo.

Gh0st
Gh0st
  22 lipca 2011

robie nowe konto!! joke :zonk:

DontForgetAboutMe0
DontForgetAboutMe0
  22 lipca 2011

racja ! Jak ja zakladalam pokoj to dostalam jeden maly w ktorym nic nie bylo oprocz stolu krzesla i starej lampy ! i tak sie wtedy zylo :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.