Konkurs na Logo strona 1 z 2
życie jest jak prezerwatywa działa do czasu póki się nie wytrze!!!
Nie wiem po co spamujecie ale mam nadzieję że wreszcie jakiś moderator pousuwa te spamy bo to totalna przesada widocznie na razie nikt nie zajmuje się tym ale chyba to się zmieni mam nadzieję
Dokładnie! Nikt się nie będzie spinał z pomysłami, jak nie będzie wiedział, co może wygrać. Możesz zafundować jedynie to, co jest w zakładce prezentów. To ja już wolę konkursy pod pieczą Fenomenki, gdzie nagrody są z całej puli itemów.
stvn bez urazy ale dla mnie piszesz jak laik nic nie kumam chyba piszesz ot tak pokazać że masz tu jakąś władze ale ok każdy ma prawo do własnej oceny a co do konkursu to nie porównuj konkursów admina do zwykłego uczestnika MF jakim ja jestem wiec to ciut przesada :D ale bawi mnie to że jednej rzeczy nie pojmujesz a mianowicie tego iż chcę zachęcić do zabawy z korzyścią dla Fotka.pl i uczestników MF.A co do nagród one będą zapewniam fajne i są raczej dla tych którzy jeszcze nie są "wypaszeni" czyli albo nie topią kasy na MF albo są początkującymi na MF i są niespodzianką wiec nie muszę wypisywać jakie będą.Ma to zachęcić do kupowania coins wiec chyba w gesti MF jest to na +.Mam nadzieję że zrozumiale napisałem Pozdrawiam :D
sebo ogarnij się, że tak powiem dajesz tematy nie na temat Miasta Fotki(tamte co usuneli) i nikt tu nie spamuje spam to jak jedna osoba pisze coś jedno pod drugim JEDNA TA SAMA. Mówisz, że ktoś to pousuwa a sam łamiesz regulamin i ci tematy usuwają bo dajesz jakieś programy =.=