tak rozmyślałem czy nie lepiej by było gdy by zrobiono w naszym mieście opcje pracowania ale w normalnych zakładach np na stałe zostac sprzedawca popcornu i np ileś czasu by trza było tam spedzic zeby codzienne wynagrodzenie wynosiło przypuśćmy 50 coins , ale to się wiąże z powiekszeniem naszego miasta i zwiekszeniem liczby bundynków gdzie byśmy mogli pracować , lub umożliwienie prowadzenia swojej farmy i sprzedawania upraw itp
lista tematów
Praca w mieście fotki
Tak , to na pewno by dodało barw i urozmaiciło naszą grę . Bo robienie wkółko czegoś za 25 points robi się nudne , a nie jeden z was by chciał poprowadzis swoja działalność :P
np otworzyc sklep sporzywczy gdzie towar kupił od rolników np taki jak mleko itp , lecz to tylko moje sugestie , wiem że cieżko by było to ogarnąć , ale jest to możliwe
Konto usunięte: tak rozmyślałem czy nie lepiej by było gdy by zrobiono w naszym mieście opcje pracowania ale w normalnych zakładach np na stałe zostac sprzedawca popcornu i np ileś czasu by trza było tam spedzic zeby codzienne wynagrodzenie wynosiło przypuśćmy 50 coins , ale to się wiąże z powiekszeniem naszego miasta i zwiekszeniem liczby bundynków gdzie byśmy mogli pracować , lub umożliwienie prowadzenia swojej farmy i sprzedawania upraw itp
Myślę ze dobry pomysł lecz szkoda ze nie wyjdzie xD
Policz ilość user'ów MF x 50C xD Ile Niemcy już tracą :P