Chcialem podzielic się spostrzezeniem na temat pracy pewnej operatorki o nickname Dobrusia. Gdy zacząłem ją wypytywac, czym się kierowała zostając operatorem miasteczka, gdy zacząłem byc wnikliwy, dostalem odpowiedz ze * chyba Ci baba w nocy nie dala*. Pytam więc publicznie osoby decyzyjne w miasteczku fm, czy operator ma prawo ponizac zwyczajnego uzytkownika, gracza w miasteczku, czy ma prawo uzywac untruzji, czy jest to lagodzenie konfilktow czy zwyczajna agresja i brak szacunku dla drugiego czlowieka. Mam pytanie, publiczne pytanie, jakim kryteriami posluguja się osoby decydujace o przyznaniu uprawnien na operatora skoro takie osoby jak Dobrusia, ironiczne, szydercze i ponizajace innych zostaja operatorami :) Tomaszeniuniek
o operatorce Dobrusia strona 1 z 2
Mój drogi dałam Ci wyczerpującą odpowiedź ale drążyłeś temat ,jednym słowem byłeś szalenie upierdliwy ,mam świadków innych użytkowników jak i Operatorów tyle mam do powiedzenia na ten temat
ojj Tomaszku... w tym momencie oczerniasz Dobrusię...
Będąc również w tym pokoju dokładnie widziałem jak prowadzona była rozmowa... Dobrusia odpowiedziała Ci na pytanie, dlaczego... a w tym momencie próbujesz wymusić coś czego nie było... Masz uraz do Operatorów ? Nie podoba Ci się ich praca ? Zgłoś do Administratorów z solidnym uzasadnieniem zaistniałej sytuacji... To po pierwsze...
Po drugie: Wchodzisz do pokoju gdzie panuje normalna atmosfera, ludzie oglądają film... a Ty stawiasz Dobrusię w takim świetle jakby była złem tego świata... Powiedz mi w jakim celu... Co próbujesz udowodnić ? i komu...
Operatorzy nie traktują Cię poważnie ? Więc może zastanów się nad tym dlaczego... Chodzenie i zrzędzenie jaki to ja pokrzywdzony jestem męczy ludzi, doprowadza ich do stanu w którym w pewnym momencie staje się to denerwujące... Masz problem z kimś ? Wyjaśnij to na PRV bo nie każdy ma ochotę czytać brudy czy też sprawy które nie dotyczą innych...
Tomaszeniuniek wydaje mi się, że specjalnie tak "zaczepiasz" OP-ów aby coś na nich znaleźć o ile mnie coś nie myli
to już chyba 2 temat o OP-ach wcześniej coś było, że się nie nadają.
Dodałeś to też na swój profil;
Nie lubisz złośliwości inni też tego nie lubią nie czyń innemu co tobie nie miłe ;P
Ten koleś ewidentnie prowokował Dobrusię
Podziwiam Dobrusię za taką cierpliwość do takiego typka jak Tomaszeniuniek :)
I ja nie zauważyłam aby Dobrusia w jakikolwiek sposób go obraziła to on był upierdliwy i przeszkadzał Nam w oglądaniu filmu:/
hahahaha teraz to się mogę pośmiać bo sama też widziałam tą rozmowę :D
Tomuś przesadzasz....
ps. jeszcze żądał ode mnie żebym dała Dobi bana :D hahahaha