Witam.
Chciałbym zaproponować administratorom czy moderatorom, żeby wprowadzili do MF możliwość całowania się z avatarem płci przeciwnej. :)
Co Wy na to?
PROPOZYCJA strona 1 z 2
1. Poprzez wprowadzenie ustawień jakiś chyba. Skoro taniec był możliwy do wprowadzenia i machanie czy jakieś inne to to nie powinno stanowić problemu. Całowanie za akceptacją płci przeciwnej (w moim wypadku dziewczyny :p)
2. Homofobicznie? Chciałem zaproponować to, żeby MF było atrakcyjniejsze i, żeby można było okazywać jakoś uczucia :P
No właśnie.
Ale zauważcie jedno - na święta Bożego Narodzenia mogło być dodane rzucanie śnieżką, a nie zostało dodane. Na śmigus dyngus mogło być dodane rzucenie powiedzmy workiem z wodą i także nie zostało dodane. A chyba skomplikowanym nie jest dodać takie opcje.
I tutaj pytanie - czy stworzenie dodatkowych animacji dla avatarów jest czymś, czym twórcy zechcą sobie zaprzątać głowę? Zwłaszcza, że było by to darmowe, nie przynoszące zysków?
przypomniał mi sie metin2 ;] Może jakiś przedmiot co pozwala na całowanie przez 7 14 lub 30 dni za coinsy? ;]
:)) Mam nadzieje, że sie uda :P taki niewidzialny przedmiot w ekwipunku zeby miala conajmniej jedna osoba z tych co chcą sie całować ;p Maske Uczuć w metin2 sie to nazywało ale tu może np Czarodziej Pocałunków xD