Witam wszystkich mieszkańców miasta fotki :)
Chcialabym zapytac wszystkich co myślicie o tym zeby powstał pokój Reggae, wiem ze w miasteczku jest duzo nawet bardzo duzo osób lubiących ten rodzaj muzyki więc czemu nie ma takiego pokoju? :) a zarazem chcialabym ZAAPELOWAC do naszych drogich adminow i operatorow o stworzenie takiego pokoju :)
Pozdrawiam SensiNiuNia ;)
Pokój Reggae:)
TAK CHODZI O POKÓJ PUBLICZNY!
W 100% popieram ,gdyż jak już sam Piotrek powiedział ,że kolejki do TV są strasznie długie + osoby lubiące przykładowo Hip-Hop i spędzające czas w Hip-Hop Klubie chcą słuchać tego rodzaju muzyki ,a osoby słuchające reggae nie mają się ,gdzie podziać. No i w tym momencie można by było powiedzieć ,że są takie miejsca jak plaża, internat itd.. i tam można sobie puszczać - kto co chce i do woli ,ale chyba każdy chce mieć swoje miejsce ,gdzie czuł by się dobrze i "jak w domu" ,gdzie posłuchał by swojej ulubionej muzyki i mógł by porozmawiać z osobami o takim samym guście muzycznym. Tak ,że podsumowując xD jestem za.
Moim zdaniem lipny pomysł, ponieważ zaczną się upominać o swoje ludzie słuchający na codzień innego rodzaju muzyki i też będą chcieli mieć swój własny tematyczny pokój. Pokoje jak narazie są ogólno tematyczne, łapiące pewien zakres i myślę, że to dobre rozwiązanie. Jedynym wyjściem byłoby zrobienie odrazu wielu pokoi tematycznych, ale tego byłoby w pip... Po tym pewnie by była fala protestów o założenie pokoju:
-house
-trance
-metal
-punk
-i wiele wiele innych...
Pozdrawiam,
SensitiVe