witam wszystkich co zajrzą tutaj a wiec w temacie widzicie parametry mojego starego wysłużonego Peceta z komunii siostry (2002) . Chodzi o to żebyście mi podali jakieś dobre ciekawe gry w jakie mogę sobie napi..ać jak będzie mi sie nudzi . Chodzi mi głownie o RPG typu gothic ... oczywiście nie pogardzę innym grami jakie polecacie na mój sprzęt ...rowniez nie oczekuje produkcji powyżej 2005 r bo wiem ze nie ma co żeby weszly na mojego peceta Smile .....
WIEC FORUMOWICZE CZEKAM NA WASZE PROPOZYCJE
Intel pentium 1.8 GHZ 512 ram geforce MX 400 64 Mb (Win. XP)
Rpg? : cała seria minght and magic(nie tylko heroes) ultima, icewind dale, baldurs gate 1&2, na stronie bethesty mozna za darmo zassać daggerfala. morowinda może pociągnie, planescape torment, obie części diablo. W sumie to już Ci na sporo wystarczy
Ore wa, yurusaretai n da to omou. Un, ore wa yurusaretai
Ore ni wa, dare mo tasukerarenai to omou n da. Kazoku darou ga, nakama darou ga. Dare mo.
Konto usunięte: jako ze polecenie epsxe jest nielegalne, wiec polecam Ci emulator nes/snes i odnalezieniu gierek na necie(big N chyba już pozwolił na bezkarność) a poza tym nie wiem czy starcraft na tym pójdzie
Rpg? : cała seria minght and magic(nie tylko heroes) ultima, icewind dale, baldurs gate 1&2, na stronie bethesty mozna za darmo zassać daggerfala. morowinda może pociągnie, planescape torment, obie części diablo. W sumie to już Ci na sporo wystarczy
plus titan quest.
polecam całą serię Jagged Alliance : ) Mam 6 rdzeni a gram w gry sprzed 15 lat bo są.... fajniejsze : )