kamshot2
kamshot2
  7 stycznia 2012 (pierwszy post)

witam wszystkich co zajrzą tutaj a wiec w temacie widzicie parametry mojego starego wysłużonego Peceta z komunii siostry (2002) . Chodzi o to żebyście mi podali jakieś dobre ciekawe gry w jakie mogę sobie napi.:cenzura:.ać jak będzie mi sie nudzi . Chodzi mi głownie o RPG typu gothic ... oczywiście nie pogardzę innym grami jakie polecacie na mój sprzęt ...rowniez nie oczekuje produkcji powyżej 2005 r bo wiem ze nie ma co żeby weszly na mojego peceta Smile .....

WIEC FORUMOWICZE CZEKAM NA WASZE PROPOZYCJE
Intel pentium 1.8 GHZ 512 ram geforce MX 400 64 Mb (Win. XP)

ULTIMATEshadow
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 3
ULTIMATEshadow
  8 stycznia 2012

jako ze polecenie epsxe jest nielegalne, wiec polecam Ci emulator nes/snes i odnalezieniu gierek na necie(big N chyba już pozwolił na bezkarność) a poza tym nie wiem czy starcraft na tym pójdzie
Rpg? : cała seria minght and magic(nie tylko heroes) ultima, icewind dale, baldurs gate 1&2, na stronie bethesty mozna za darmo zassać daggerfala. morowinda może pociągnie, planescape torment, obie części diablo. W sumie to już Ci na sporo wystarczy

Ore wa, yurusaretai n da to omou. Un, ore wa yurusaretai

Ore ni wa, dare mo tasukerarenai to omou n da. Kazoku darou ga, nakama darou ga. Dare mo.

Alucard
Alucard
  8 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jako ze polecenie epsxe jest nielegalne, wiec polecam Ci emulator nes/snes i odnalezieniu gierek na necie(big N chyba już pozwolił na bezkarność) a poza tym nie wiem czy starcraft na tym pójdzie Rpg? : cała seria minght and magic(nie tylko heroes) ultima, icewind dale, baldurs gate 1&2, na stronie bethesty mozna za darmo zassać daggerfala. morowinda może pociągnie, planescape torment, obie części diablo. W sumie to już Ci na sporo wystarczy

plus titan quest.
ULTIMATEshadow
ULTIMATEshadow
  9 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

ogólnie nie trawie diablopodobnych gier, najdalej chyba zaszedłem w lokim a i to nawet jednej kampanii nie pszeszedłem

Ore ni wa, dare mo tasukerarenai to omou n da. Kazoku darou ga, nakama darou ga. Dare mo.

ULTIMATEshadow
ULTIMATEshadow
  9 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pszeszedłem

:rotfl:

Alucard
Alucard
  9 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ogólnie nie trawie diablopodobnych gier, najdalej chyba zaszedłem w lokim a i to nawet jednej kampanii nie pszeszedłem

Napisz jeszcze że nie lubisz Fallouta 1 i 2 ? :p
Czerek5
Czerek5
  10 stycznia 2012

polecam całą serię Jagged Alliance : ) Mam 6 rdzeni a gram w gry sprzed 15 lat bo są.... fajniejsze : )

ULTIMATEshadow
ULTIMATEshadow
  11 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Napisz jeszcze że nie lubisz Fallouta 1 i 2 ? :p

nigdy jakoś nie znalazłem okazji na nie

Alucard
Alucard
  11 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nigdy jakoś nie znalazłem okazji na nie

Grzech :nie:
ULTIMATEshadow
ULTIMATEshadow
  11 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Grzech

przeszedlem w uj finali i większosć questów w morrowindzie wiec nie jest ze mną źle

MTF
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  11 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Intel pentium 1.8 GHZ 512 ram geforce MX 400 64 Mb (Win. XP)

miałem PC o podobnych parametrach..
aktualnie odpowiednio zmodyfikowany stoi w radiowęźle w szkole ;)

grałem w nim w CoD, CoD2, MOH, GTA 3/VC/SA itp ;)
ogarniamtemat
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 10
ogarniamtemat
  11 stycznia 2012

Polecam epsxe aczkolwiek szału z na takim sprzęcie nie będzie, ot sobie popykasz nie koniecznie z dobrym efektem wizualno - dźwiękowym.

?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.