AngelStar14
AngelStar14
  30 listopada 2011 (pierwszy post)

Mam problem z sms .. nie dochodzą .. dopiero po wyl. tel i ponownym wlaczeniu moge odebrac wiadomosci w noki5530 i nie wiem jak zrobić żeby było dobrze ;/ :(

Jacek80
Jacek80
  1 grudnia 2011

spróbowałbym zrobić hard reset za pomocą kodu *#7370# ale wiąże się to z tym, że wszystkie dane z pamięci telefonu pójdą się rypać ;) Jeżeli książkę telefoniczną masz w pamięci telefonu, a nie na SIM to tez znikną.
Możesz wcześniej zrobić kopie kontaktów, ważnych plików, smsów itp za pomocą dostępnego w necie "Nokia PC Suite"

MichaU
MichaU
  1 grudnia 2011
Jacek80
Jacek80: *#7370#

to koda na przywrocenie ustawien fabrycznych a nie hard reset :)
Jacek80
Jacek80
  2 grudnia 2011
MichaU
MichaU: to koda na przywrocenie ustawien fabrycznych a nie hard reset :)

to w takim razie co to jest za kod --> *#7780# ?
MichaU
MichaU
  2 grudnia 2011

na przykladzie n95. *#7370# przywracalo fabryczne ustawienia a hard reset robilo sie ptzytrzymujac guzik "c" (chyba juz nie pamietam dokladnie bo mialem go wieki temu) dodatkowo jeszcze jakis chyba zielona sluchawke i tak wlaczales lub wylaczales telefon. kod *#7780# na noki x6 wykazuje takie same objawy jak ten ktory podales pierwszy

oOZyxak0o
oOZyxak0o
  10 grudnia 2011

Ja tez tak mam,zalezy w jakiej masz sieci. u mnie w play tez czasem nie dochodza, to wybieram opcje sms-wyslij ponownie. i wysyla.i zaden hard reset czy ustawienia fabryczne nie sa tu potrzebne.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.