Opłaca sie za tyle ten Komp? strona 1 z 2
Czy za wiele sobie życzą?
A może w tej cenie można coś lepszego mieć?
ale zobacz ile ceny podskoczyly od maja do teraz...
koniec roku to ceny rosna ludzie kupuja elektronike na swieta a po nowym roku na pewno wyjda nowe sprzety... np procki ma wyjsc nowy procek AMD wiec ceny pozostalych " starszych" egz spadna
http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0
Okej Poczekam do Wiosny następnego roku i złoże sobie sprzęt konkretny.Poczekam bo narazie mam Kompa więc nie pali mi sie.A jak sobie złoże to maszynke na dobre kilka lat.
Powiem tak rewelacji niema owszem ma 4 g ram 2 rdzeniowy procek ale zapomnij o lepszych grach odnosnie zasilaczy to powiem wam ze mi w moim PC 2 x wybuch zasilacz i z 4 razy cos porządnie walnęło ze korki wywaliło to łącznie 6 x ale plyty nie uszkodziło głównej odnośnie tego zestawu to pasywne chłodzenie nie jest zbyt najlepsze dlatego iz radiatory dłużej oddają ciepło co powoduje ze przy graniu w gry możesz odczuwać zacięcia czasem spalenie karty graficznej bądź innego podzespołu ja 2 lata temu za te same pieniądze co kosztuje ten komputer kopiłem dużo lepszy sprzęt . tego co zaproponowawszy to bym nawet nie kupił zwłaszcza z tym pasywnym chłodzeniem
Kiedyś tak było... teraz bardziej wymagające gry wręcz muszą mieć min. 4 rdzeni ;) bo procesor i tak ogranicza kartę grafiki ;)