Witam.
moj "ukochany" ipod srajpod nano postanowil sie wziac i zablokowac. tzn kaze sobie wpisac 4 cyfrowy kod do czegos co przypomina zamek sejfowy. rozne numery juz odstawial ale to to jest kurde przegiecie. od godziny walcze w itunes z tym malym chamem i za nic w swiecie nie idzie go usunac, po za oczywiscie formatem, ktorego bardzo ale bardzo chce uniknac. Takze pytanie do was:
Jak do H**a Pana naprawic tego dziada?
Pozdrawiam
lista tematów
ipod nano
Konto usunięte: Ważne: jeśli użytkownik nie pamięta kombinacji cyfr, przedstawiciele firmy Apple nie mogą odblokować odtwarzacza iPod. Jeśli nie można odblokować odtwarzacza iPod, a podstawowy komputer jest niedostępny, jedyną możliwością jest odtworzenie fabrycznych ustawień odtwarzacza, co spowoduje skasowanie całej muzyki i wszystkich danych.
Ustawienia fabryczne?
no tak, z tym ze probuje uniknac utraty danych.
Btw co znaczy "podstawowy komputer" ? wydaje mi sie ze na takim siedze wlasnie:p
Konto usunięte: no tak, z tym ze probuje uniknac utraty danych.
Btw co znaczy "podstawowy komputer" ? wydaje mi sie ze na takim siedze wlasnie:p
To jest ten na którym masz zarejestrowany iPod w iTunes..
Podobno po podłączeniu pod ten komputer powinien się odblokować.. Jeśli nie to musisz go przywrócić do ust. fabr. ;)
btw jest jakis program do "wyciagniecia" plikow z ipoda?
nie wiem czemu ale google nie chce mi szukac fraz z ipod :D