siemanko mam taki problem z myszka.. myszke mam podlaczona pod USB świeci się laser ale kursor stoi bez ruchu.. podlaczalem pod kazde wejscie usb i to samo.. na innym kompie myszka normalnie dziala..
lista tematów
problem = myszka strona 1 z 2
napisalem to zeby bylo wiadomo ze jakas reakcja w ogole jest.. po co pozniej ma ktos pytac czy w ogole sie swieci..
mialem xp sp3 teraz mam win.7 ultimate sp 2 chyba i ten sam problem. myslalem ze po formacie i zainstalowaniu windowsa nowego cos pomoze ale jednak nie...;/
Konto usunięte: nie mam tam takiej opcjii.. ale w ustawieniach usb w biosie mam wszystko na enable...
patrzyles we wszystkich zakladach w biosie?
masz pendriva? sciagnij ubuntu (linux 700MB) wgraj na pendrive (na ich stronie pisze jak to zrobic) i odpal i sprawdz czy mysz dziala
mozesz tez zgrac na plyte ale na USB nie trzeba marnowac CD :)
ewentualnie MB padła, zobacz czy usb przekazuje tylko napicie czy leci cos dalej. (podlacz pendriva:P)
a jednak nie dziala.. podlaczylem telefon i w tele pokazuje ze sie laczy z kompem ale w kompie nie pokazuje..;/ pozniej sprawdze to z tym programem teraz smigam do roboty
Konto usunięte: a jednak nie dziala.. podlaczylem telefon i w tele pokazuje ze sie laczy z kompem ale w kompie nie pokazuje..;/ pozniej sprawdze to z tym programem teraz smigam do roboty
Czyli albo na płycie upalił Ci się kontroler USB, albo masz problem ze sterownikami USB :)
Czemu wcześniej pisałeś że działa inny sprzęt?!