Jak zrobić coś takiego, żeby przy ponownym uruchomieniu komputera nie trzeba było podawać hasła użytkownika, bo nie mogę tego nigdzie znaleźć. Mam Windows 7.
lista tematów
Hasło przy ponownym uruchomieniu strona 1 z 2
klikasz w start, potem taki niby avatar użytkownika(prawy górny róg menu) i tam masz opcję dodania hasła.
wpuscilbym chlopaka w rejestr a nie tak latwo ze w panel sterowania :)
Linkin Park - New Devide
http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0
http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0
Akurat tak sie składa koledzy, że wchodziłem w panel sterownia, tylko za uy nie mogę znaleźć gdzie to jest. Kiedys się na to przypadkowo natknąłem, ale wczoraj nie mogłem tego znaleźć. Każdy miewa gorsze dni... ale dobra, nie odbiegam od tematu...
Shaitan: klikasz w start, potem taki niby avatar użytkownika(prawy górny róg menu) i tam masz opcję dodania hasła.
Nie wiem czy Ty mnie źle zrozumiałeś, czy ja nie mogę znaleźć. Mi nie chodzi o usunięcie czy dodanie hasła, tylko chodzi mi o to, że np instaluje nowego antywirusa czy jakiś tam program i pisze mi komunikat " uruchom komputer ponownie". Więc go uruchamiam i trzeba wpisywać hasło. Mi chodzi o to żeby nie było już wymagane podane hasło.
No jakoś nie za bardzo. Akurat w kontach użytkownika byłem i nie widzę tam interesującej mnie opcji.
Konto usunięte: Nie wiem czy Ty mnie źle zrozumiałeś, czy ja nie mogę znaleźć. Mi nie chodzi o usunięcie czy dodanie hasła, tylko chodzi mi o to, że np instaluje nowego antywirusa czy jakiś tam program i pisze mi komunikat " uruchom komputer ponownie". Więc go uruchamiam i trzeba wpisywać hasło. Mi chodzi o to żeby nie było już wymagane podane hasło.
tak raczej zrobić się nie da,niestety będziesz musiał wpisywać te hasło.
Konto usunięte: Nie wiem czy Ty mnie źle zrozumiałeś, czy ja nie mogę znaleźć. Mi nie chodzi o usunięcie czy dodanie hasła, tylko chodzi mi o to, że np instaluje nowego antywirusa czy jakiś tam program i pisze mi komunikat " uruchom komputer ponownie". Więc go uruchamiam i trzeba wpisywać hasło. Mi chodzi o to żeby nie było już wymagane podane hasło.
A faktycznie, przepraszam.
Tak czy owak, postępowanie takie samo: