enjoyment
enjoyment
  28 lipca 2011 (pierwszy post)

Planuję zakup netbooka, najlepiej taniego. Widziałam sporo acerów i toshibę do 900zł, ale nowinki techniczne to w ogóle nie moja bajka. Moglibyście coś mi doradzić? Maluch oczywiście miałby służyć do komunikacji i pracy w internecie, najlepiej żeby miał mocną baterię.

Draxiu
Reputacja: 13 | BluzgometrTM: 55
Draxiu
  28 lipca 2011
http://allegro.pl/samsung-nc10-10-n270-1-6-1gb-160gb-modem-poz-i1731232712.html
na naladowanej baterii od 4 do 5 h w obciażeniu wysylanie danych , pracy dysku
cena 1000 zł pierwszy z allegro po wpisaniu samsung nc10 ale mozliwe ze znajdziesz tanszy
jedyna wada z opinii to taka ze Touchpad nie jest tak czuły jak powinien trzeba troche mocniej dotykac palcami.

wiecej info na jakis forach stonach a to nie miejece zeby sie rozpisywac;)
Linkin Park - New Devide
http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0
whitestok
whitestok
  29 lipca 2011
Draxiu
Draxiu: jedyna wada z opinii to taka ze Touchpad nie jest tak czuły jak powinien trzeba troche mocniej dotykac palcami.

kwestia ustawienia w panelu sterowania :) w wielu lapach pomagało więc i w tym netbooku powinno :)
theqkash
theqkash
  29 lipca 2011

Radzę jedynie uważać na układ na jakim jest oparty dany netbook, znajoma kupiła niedawno jakąś Toshibę na układzie ARM z Androidem i oczywiście Windowsa tam nie zainstalujesz.

MichaU
MichaU
  29 lipca 2011

acer aspire one tam bateria dlugo trzyma musisz tylko zwrocic uwage jaka batrie posiada bo wiem ze wychodzil w 2 wersjach. ta mocniejsza to wersja z 6ogniwowa bateria. na allegro do tysiaka widzialem. bateria trzym w okolicach 6-8 godzin w zaleznosci co robisz ;]

chicel
chicel
  29 lipca 2011

ja mam ASUS 1001PXD
bateria mi trzyma 5 godzin.
producent zapewnia że 9 ale nie wiem co bym musiał robić żeby tyle wytrzymala

MichaU
MichaU
  29 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam ASUS 1001PXD bateria mi trzyma 5 godzin. producent zapewnia że 9 ale nie wiem co bym musiał robić żeby tyle wytrzymala

mialem osobiscie tego netbooka z ta slabsza bateria. byl calkiem oki :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.