czytowazne1
czytowazne1
  20 lipca 2011 (pierwszy post)

Witam,
otoz mam takie pytanie odnosnie gg
czytalem na forach (ale starych i juz nie dzialajacych) ze da sie sprawdzic kto ma mnie na gg zapisanego ale ja go nie mam , niestety nie znalazlem watkow nowych nigdzie wiec pytam tu:
czy jest obecnie taka mozliwosc?

PeopleCanFly
PeopleCanFly
  20 lipca 2011

krótko: nie ma :) (nowe gg)

Letal
Letal
  20 lipca 2011

pierwszy raz o takim czymś słyszę :and: za dobrze wtedy byłoby

whitestok
whitestok
  20 lipca 2011

jak masz stare gg to pewnie się da to nadal zrobić, kiedyś się tym bawiłem ale już nie pamiętam dokladnie co to bylo, chyba PowerGG

shinu
shinu
  21 lipca 2011

pgg , teoretycznie mozliwosc sprawdzenia ip, nazwy, dostawcy internetu, i innych rzeczy.
podkreslam "teoretycznie" :P nigdy nie weryfikowalem danych wyciagnietych z tego programu:)

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  21 lipca 2011
czytowazne1
czytowazne1: czy jest obecnie taka mozliwosc?

Niet. Mam wersję : 10.5.2.13164

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Tykwinq
Tykwinq
  22 lipca 2011
Odkąd gadu-gadu wprowadziło aktualizację do wersji 8 nie można już było sprawdzać IP oraz słynnego statusu "niewidzalny". A Informacje były były poprawne po dobrej konfiguracji.
BigBabyJesus
BigBabyJesus
  22 lipca 2011
czytowazne1
czytowazne1:
Z tego co pamiętam Miranda IM miała funkcje pokazującą kto ma cie na liście kontaktów, ale nie wiem czy to nadal działa bo od dawna nie używam tego programu.
pasQdziak
pasQdziak
  22 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: oraz słynnego statusu "niewidzalny".

Istnieje taka możliwośc ,tylko dana osoba musi mieć cię na blokadzie ,czyli najłatwiej sprowokować delikwentkę/ta do zablokowania drugiego numeru ;-) jak jest niedostępny ,to czerwone słoneczko jak zaś dostępny ,niewidzialny to słoneczko przekreślone(blokada)
MichaU
MichaU
  22 lipca 2011

hmmmm jesli ktos nie posiada wiedzy na pewien temat to nie znaczy ze nie jest inteligentny;] to tak offtopowo do autora postu ;]

theqkash
theqkash
  22 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Istnieje taka możliwośc ,tylko dana osoba musi mieć cię na blokadzie ,czyli najłatwiej sprowokować delikwentkę/ta do zablokowania drugiego numeru jak jest niedostępny ,to czerwone słoneczko jak zaś dostępny ,niewidzialny to słoneczko przekreślone(blokada)

to już nie działa, od wersji 8 bodajże dane o banach są na serwerze
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.