Witam,
otoz mam takie pytanie odnosnie gg
czytalem na forach (ale starych i juz nie dzialajacych) ze da sie sprawdzic kto ma mnie na gg zapisanego ale ja go nie mam , niestety nie znalazlem watkow nowych nigdzie wiec pytam tu:
czy jest obecnie taka mozliwosc?
lista tematów
do tych inteligentniejszych
jak masz stare gg to pewnie się da to nadal zrobić, kiedyś się tym bawiłem ale już nie pamiętam dokladnie co to bylo, chyba PowerGG
pgg , teoretycznie mozliwosc sprawdzenia ip, nazwy, dostawcy internetu, i innych rzeczy.
podkreslam "teoretycznie" :P nigdy nie weryfikowalem danych wyciagnietych z tego programu:)
Odkąd gadu-gadu wprowadziło aktualizację do wersji 8 nie można już było sprawdzać IP oraz słynnego statusu "niewidzalny". A Informacje były były poprawne po dobrej konfiguracji.
Istnieje taka możliwośc ,tylko dana osoba musi mieć cię na blokadzie ,czyli najłatwiej sprowokować delikwentkę/ta do zablokowania drugiego numeru ;-) jak jest niedostępny ,to czerwone słoneczko jak zaś dostępny ,niewidzialny to słoneczko przekreślone(blokada)
hmmmm jesli ktos nie posiada wiedzy na pewien temat to nie znaczy ze nie jest inteligentny;] to tak offtopowo do autora postu ;]
Konto usunięte: Istnieje taka możliwośc ,tylko dana osoba musi mieć cię na blokadzie ,czyli najłatwiej sprowokować delikwentkę/ta do zablokowania drugiego numeru jak jest niedostępny ,to czerwone słoneczko jak zaś dostępny ,niewidzialny to słoneczko przekreślone(blokada)
to już nie działa, od wersji 8 bodajże dane o banach są na serwerze