Witam!
Otóż mam pewien problem. Chce iść do szkoły do Lublina, ale nie wiem którą szkołę wybrać.
XV LO (Podwale) ?
czy XVI LO (Wetter) ?
Proszę o pomoc absolwentów szkół (nie tylko), którzy mogą udzielić mi informacji na ten temat!
Dziękuję! ;)
lista tematów
Szkoły - Lublin strona 1 z 2
Konto usunięte: Słyszałam, że jeśli palisz lub lubisz imprezować i złapie Cię na tym nauczyciel tej szkoły nawet w weekend, może być nieciekawie.
Buahahaha !!!
Wiecej indoktrynacji w szkołach. Z tego co pamiętam to w liceum już są pełnoletni więc co to za jakaś patologiczna praktyka ? Co nauczycielowi do tego co robi uczeń poza szkołą ??
Konto usunięte: Dzisiaj zawoziłam podanie,szkoła wygląda fajnie,na pierwszy rzut oka wszystko jest ok.Nie wiem tylko jaki jest poziom,ile punktów potrzebuje...raczej to nie jest taka szkoła jak,np.III LO lub V LO.
Też zawiozłam tam nie dawno papiery.. ;)
Masz rację, wygląda bardzo ładnie, ciekawe tylko czy wszystko jest takie ładne jak się wydaje. :)
Konto usunięte: Oby wszystko było ok:)Do jakiej klasy idziesz?...ohh mam nadzieję że progi punktowe nie będą wysokie.
Idę do tej która ma rozszerzone: mat-inf-ang. a Ty?
Nie powinno być tak źle, bo ogólnie szkoła nie ma najwyższego poziomu, biorąc pod uwagę resztę Liceów. Więc raczej będzie dobrze. ;)
Konto usunięte: Idę do tej która ma rozszerzone: mat-inf-ang. a Ty?
Nie powinno być tak źle, bo ogólnie szkoła nie ma najwyższego poziomu, biorąc pod uwagę resztę Liceów. Więc raczej będzie dobrze. ;)
Ja odwrotnie,nie jestem dobra z przedmiotów ścisłych...historia,j.polski,języki to jest cos dla mnie ;) Sporo jest takich profili w innych szkołach,ale jakoś tak zdecydowałam się na tą XV...;)
Konto usunięte: Ja odwrotnie,nie jestem dobra z przedmiotów ścisłych...historia,j.polski,języki to jest cos dla mnie ;) Sporo jest takich profili w innych szkołach,ale jakoś tak zdecydowałam się na tą XV...;)
też nie jestem z nich najlepsza, ale jednak wole to niż historie ;)
XV LO bardzo ładnie wygląda i pewnie dlatego to Cię przeciągnęło..
Ciekawe czy nauczyciele są tam ok...
Konto usunięte: też nie jestem z nich najlepsza, ale jednak wole to niż historie ;)
XV LO bardzo ładnie wygląda i pewnie dlatego to Cię przeciągnęło..
Ciekawe czy nauczyciele są tam ok...
Wczesniej nie wiedzialam że tam jakieś liceum jest,przechodziłam tam tędy tysiąc razy:)Dopiero jak zawoziłam podanie to zobaczyłam jak dokładnie wygląda...A z nauczycielami to nie wiem jak tam jest,w sekretariacie pani była miła,trafiłam akurat na przerwę,ale ludu było:)
Konto usunięte: Wczesniej nie wiedzialam że tam jakieś liceum jest,przechodziłam tam tędy tysiąc razy:)Dopiero jak zawoziłam podanie to zobaczyłam jak dokładnie wygląda...A z nauczycielami to nie wiem jak tam jest,w sekretariacie pani była miła,trafiłam akurat na przerwę,ale ludu było:)
Możliwe, że trafiłyśmy na tę samą panią sekretarkę, bo moja też była miła. ;)
Zobaczymy we wrześniu ;)