lesniowska8
lesniowska8
  22 lutego 2011 (pierwszy post)

w jakie dni uczniowie młodszych klas mają wolne od zajęć?

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  22 lutego 2011

Wszędzie załóż :ninja:.

Jak się skończy weekend majowy to do końca tygodnie jeszcze będzie wolne, to jest chyba 4,5,6 maj, ciesz się

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
lesniowska8
lesniowska8
  22 lutego 2011

z czego mam się cieszyć? jestem na 2gim roku studiów i pytam z ciekawości, trochę kultury dziewczynko

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  22 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z czego mam się cieszyć? jestem na 2gim roku studiów i pytam z ciekawości, trochę kultury dziewczynko

Nie sprawdzałam Twojego wieku, to po pierwsze, a po drugie gdzie Ty w mojej wypowiedzi widzisz chamstwo? :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Insuffisant
Insuffisant
  22 lutego 2011
:crylol:

Młodszych klas - co przez to rozumiesz? Dla Ciebie, czyli studentki, ja chodzę do "młodszej klasy", bo dopiero kończę liceum.
NoChange
NoChange
  23 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w jakie dni uczniowie młodszych klas mają wolne od zajęć?

w necie sobie sprawdź :zonk:
taka z Ciebie studentka, a szukać nie potrafisz..
lesniowska8
lesniowska8
  23 lutego 2011
Sylvinka
Sylvinka: Wszędzie załóż .

Sylvinka
Sylvinka: ciesz się

tu

Konto usunięte
Konto usunięte:

jak to co przez to rozumiem, młodsze klasy to te które nie piszą w tym roku matury ;|

Konto usunięte
Konto usunięte:

po to są fora, żeby na nich pisać i pytać, skoro wszystko jest na internecie to w jakim celu ludzie zakładają tematy ?
folkemon
folkemon
  23 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to co przez to rozumiem, młodsze klasy to te które nie piszą w tym roku matury ;|

nawet w treści tematu nie napisałaś , że masz na myśli wolne w czasie matur. Sylwia jakimś cudem się domyśliła, odpowiedziała, a Ty jeszcze pyskujesz. Idź robić te gofry lepiej.
Insuffisant
Insuffisant
  23 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to co przez to rozumiem, młodsze klasy to te które nie piszą w tym roku matury ;|

A myślisz, że ja czy kto inny będzie siedział pół dnia i domyślał się, o uj Ci chodzi? Dla mnie młodsze klasy to podstawówka, więc? Naucz się pisać pełnymi, zrozumiałymi zdaniami, wielka studentko.

Konto usunięte
Konto usunięte: nawet w treści tematu nie napisałaś , że masz na myśli wolne w czasie matur. Sylwia jakimś cudem się domyśliła, odpowiedziała, a Ty jeszcze pyskujesz. Idź robić te gofry lepiej.

No bo to tylko studentka jest! Czego my wymagamy :and:.
Poproszę z malinami i bitą śmietaną tego gofra :mrgreen:.
NoChange
NoChange
  23 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: po to są fora, żeby na nich pisać i pytać, skoro wszystko jest na internecie to w jakim celu ludzie zakładają tematy ?

Takie informacje możesz sobie w internecie sprawdzić.
Chyba, że tego nie potrafisz, tak samo jak napisać o co konkretnie Ci chodzi w temacie.
XNiuniaaaaaa
XNiuniaaaaaa
  25 lutego 2011

jest zajebiście kiedy jest wolne:*

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.