potrzebna osoba ktora pisze prace maturalne- pisac na PW
lista tematów
praca maturalna kto pisze? strona 1 z 2
Te prace maturalne z polaka to głupota : P Tyle zmarnowanego czasu i w sumie na studiach nikt na to nie patrzy
nie, założyłam wydawnictwo (zajon.pl), które ma opcję zamówień indywidualnych..czyli praca pisana dla klienta na określony temat...oczywiście, jako wzór
Kropka: matura to bzdura :D ja nie marnuje czasu na pisanie tego idiotyzmu ^^ :D też się wysługuje kimś :P xD
to zapraszam:P
BujajacaWoblokachh: a potem sie dziwimy, ze nasze domy buduja niedouczeni budowlancy, a w szpitalach lecza nas niedouczeni lekarze :].
No oczywiście... Powiedz mi jaki związek ma bohater romantyczny z budownictwem?
Nie wiem jak Ty, ale ja czytając Wertera, Konrada Wallenroda, czy Dziady nie spotkałem żadnej całki
Zresztą zapraszam na politechnikę ;>
{y*x=40
{x+y=10
założenia romantyzmu przekładają się na sposób postrzegania świata (otoczenie histoyczno-literackie) przez ludzi żyjących w XIX w. na podstawie Wertera powstał trend, który nazywamy werteryzmem..charakteryzował się noszeniem żółtych kmizelek i niebieskich marynarek..oraz strzelaniem sobie w łeb, jak tylko nadaży się okazja..takie ówczesne emo...
trend zapoczątkowany w lit., na bohatera romantycznego przekładał się nie tylko na sposób bycia i myslenia, ale również na sztukę... która odzwierciedlaodpowiedni układ elementów... co jest bezpośrednio związane z załozeniami architektury... dokładny opis elementów architeketury romantycznej znajduje się w ksiązce Kocha...
gdyby nie literatura nie zrekonstruowanoby wielu dworów, zamków, kompleksów zamkowo-pałacowych i pałacy...
np. Karolina Nakwaska z Potockich w "Dworze wiejskim" podaje tak dokładny opis dworu, że na jej podstawie możnaby nakreślić szkic architektoniczny typowego polskiego XIX w. dworu...oraz zabudowy dodatkowej (kuchnia, stajnia, obornik, studnia etc.) z dokładnymrozmieszczeniem elementów na planie...
ale jeśli komus się nie chce, nie ma czasu etc.... to zapraszam na zajon.pl i chętnie napiszę wzór pracy:)
pozdrawiam