latynoska6
latynoska6
  20 września 2010 (pierwszy post)

Hej chodze do Uzupelniającego Liceum Ogólnokształcacego dla dorosłych ( po zawodówce) i tak sie zastanawiam czy w takich szkołach jest studniówka?

lena91
lena91
  20 września 2010

chcesz isc do szkoly tylko i wylacznie ze wzgledu na studniowke?

latynoska6
latynoska6
  20 września 2010
lena91
lena91: chcesz isc do szkoly tylko i wylacznie ze wzgledu na studniowke?

nie o to mi chodzi jestem w 2 - ostatniej klasie i się tak zastanawiam czy w takiej szkole są studniówki po prostu
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nie o to mi chodzi jestem w 2 - ostatniej klasie i się tak zastanawiam czy w takiej szkole są studniówki po prostu

chodzisz do szkoly i nie wiesz?
Ethlinn
Ethlinn
  20 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej chodze do Uzupelniającego Liceum Ogólnokształcacego dla dorosłych ( po zawodówce) i tak sie zastanawiam czy w takich szkołach jest studniówka?

powinnaś spytać kogoś kto taką szkołę skończył :tak:
ale jakbym miała strzelać to powiedziałabym, że nie ma ;)
Arcadios
Arcadios
  20 września 2010

Studniówka jest tradycją, ale nie obowiązkiem, więc wszystko zależy od konkretnej szkoły (czy przyjęła się w niej organizacja takich imprez), ale przede wszystkim od klasy, a raczej od jej zgrania, możliwości "logistycznych", finansowych itp. Są szkoły dla dorosłych gdzie słuchacze organizują studniówki, ale są i takie gdzie klasa poznaje się dopiero na egzaminach :)

LovelyDangerouS
LovelyDangerouS
  20 września 2010

podejrzewam, że moze być jeśli ludzie z klasy sobie taką zorganizują... zawsze jest alternatywa - zwykła popijawa w domu

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 września 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej chodze do Uzupelniającego Liceum Ogólnokształcacego dla dorosłych ( po zawodówce) i tak sie zastanawiam czy w takich szkołach jest studniówka?

Nie spotkałem się, aby była.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

OwocowoKolorowox3
OwocowoKolorowox3
  20 września 2010

Raczej nie ma, tak mi się wydaje, niemniej jednak sami możecie sobie przecież to zorganizować. :mrgreen: Wystarczy, że się zgadacie, ktoś może wyjść z inicjatywą, załatwicie lokal, pozbieracie pieniądze i już. U nas w szkole (dziennej) jest studniówka, chyba w większości jest bo to tradycja, ale lokal itp. też musieliśmy sami załatwiać, nauczyciele przecież za nikogo tego nie zrobią...

monikamonisia20
monikamonisia20
  21 września 2010
Konto usunięte

na 200% nie ma. znajomy kończył taką szkołe i mówił ze rzadkością bywa studniówka w takich szkołach
Yohanna369
Yohanna369
  21 września 2010

Studniówek w takich szkołach nie ma.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.